reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi wanienne! :tak:
Mamootu, fajowe te Geuthery, ciekawe czy do dostania w polskich sklepach, zaraz zacznę buszować w necie.
Stelaż wydaje mi sie koniecznością właśnie z racji przwijaka, który się inaczej w łazience nie zmieści :baffled:.
azile29, Ty jestes w rozsypce?! U mnie ani wózka, ani łózeczka, że o pościeli nie wspomnę... :szok:Trochę ciuszków jest i... szczotka do włosów oraz obcinak do paznokietków. Oj zabieram się do działania!
magdziara, czekam na relację z dostawy wózka!!!:-)

reklama
laski nie zarzekajcie się że coś będzieci robibic lub nie bo dzieci to taka fajna sprawa ze się nie da wszystkiego przewidzieć!!! hihi
Wspomniecie moje słowa....
Acha co do smoczka to póki dziecko nie ma zębów smoczek jest bezpieczny no bo cóż ma się pokrzywić? A dopiero jak ząbki wyrosna trzeba się go pozbyc - mi sie wydaje ze najlepiej t ozrobic przed 1 urodzinami. Ale taka sama sytuacja jest z ssaniem piersi. Zabki tez się krzywią.....

A ja jestem w rozsypce!!!!!!!:-D
Jakoś mnie to nie martwi. Mam narazie łóżeczko, odnowiony wózek, pościelkę do łóżeczka i par ciuszków używanych. I to tyle!!!!!
Nawet nie kupiłam sobie jeszcze żadnej bielizny do szpitala(biustonosz, koszulka). Czasem sie zastanawiam czy zdążę, ale mój M mówi że wystarczy tylko jedno popołudnie i wszystko będę miała, więc czekam na te popołudnie:tak::tak::tak:
ja mam wprawdzie cit wiecej czasu, ale niestety nawet nie mam tego co Ty - lozeczko musimy naprawic, podobnie wozek :)

U nas Kuba nie chcial smoczka zaczal ssac kciuk lekarka doradzila ze jednak lepszy smoczek poniewaz latwiej od niego pozniej odluczyc. Smoczek poszedl w lamusa jak Kuba mial ponad rok sam z niego zrezygnowal.

A u nas nie udalo sie wprowadzic smoczka - kciuk go wypieral i tak Marcin ma 5,5 roku i wsadza go czesto do buzi (niestety)

Dziewczyny mam pytanko - jaki fotelik jest bardziej funkcjonalny? wydaje mi się , że takiz bazą gdyż nie trzeba za każdym razem przypinać fotelika pasami itp. Jakie są wasze doświadczenia. Ja przy Olku nie maiałam jeszcze samochodu i nie miałam fotelika:-D

reklama
Dziewczyny,mam takie pytanko odnośnie łóżeczek - jakie kupujecie? Ja osobiście wolałabym ładne, stylowe drewniane łóżeczko, natomiast wczoraj byłam w dzidziusiowym sklepie, to babka mnie wyśmiała, że już nikt takich nie chce, że kupują tylko turystyczne...mnie osobiście średnio się podobają, przeważnie są jakieś takie smutne...sama nie wiem, a jak z Waszymi zakupami?

Do góry