reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Asiowo super, że masz taką ciocię:tak:Poprzez taką pomoc szybciej zamienicie mieszkanko na większe a i pierwsze wydatki zostały obcięte do minimum:-D Ja zaczynam męczyć swojego M żebyśmy pojechali do PEPCO do Legionowa. Może kiedyś spotkam się z Kasią z naszego BB :-D

Wiecie z tą pościelą to może nie był strzał w dziesiątkę, ale porównałam ceny ze śpiworkami do wózków i kosztują 99 zł, a ja za podusię i kołderkę dałam 33,50 z przesyłką.:tak:

Asiowo, super niespodzianka! Ja troche kupuję, ale bez szału, rodzinka tez coś gromadzi, ale na razie trzymają u siebie.
Dziś jedziemy sie napatrzeć na wózki i łózeczka, a przy okazji kupię sobie koszulę szpitalną i kilka ciążowych ubrań w rozmiarze xl bo już powoli się zmieniam w foczkę:-D.

Dziewczyny, chodzicie w leginsach?
Bo sie zastanawim czy sa take specjale ciążówki (jak rajstopy)? Sopotkałyście coś takiego.

reklama
Ja nie chodzę w leginsach wolę mieć luźno na pupie więc mam 3 pary spodni dresowych a ostatnio zakupiłam ciążowe jeansy i materiałowe w kancik na razie starcza bo mają gumę i duuuużo miejsca :-D

Do góry