reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Magda śliczności!!!!:-D Ja musz epoczekac na rejestrację na allegro bo nie mogę jeszcze ani kupować ani licytować a wypatrzyłam już trochę rzeczy, cóż będą jeszcze inne:tak:

reklama
Kobitki chwalcie się tym co już macie i co wypatrzyłyście, :-) może inne mamcie dzięki wam wypatrzą coś czego akurat szukają:-)

magdalenkakol cudne ubranka :-)
To ja też pochwalę się dzisiejszymi nabytkami dla mnie i maleństwa:
Pajacyk dla nowonarodzonego w zwierzątka, pajacyk 0-3 z pieskiem (po niecałe 8 zł szt) i dwie koszule do karmienia (może nie najpiękniejsze, ale co tam, koszowały niecałe 15 zł szt :sorry2: i tak będę je chyba tylko w szpitalu używać:laugh2:) W szoku byłam, że tak mało :-D i mężulek był ciekawy dzieciaczkowych zakupów ;-)

Mata super zakupy! :-D
Może zmówię u Ciebie paczkę:-D, u mnie w sklepach pajace są po 15-20 zeta, a tu prosze takie łądne i niecałe 8 zł? Koszule też w sam raz najważniejasza wygoda:tak:

Ja też byłam zdziwiona, że ubranka takie tanie :tak: ale w tej sieci jest teraz promocja na ubranka dziecięce. Półspiochy za 3,99, bodziaki za 4,99, koszulki za 5,99 a pajace za 7,99. Trzeba było trochę poszperać w koszach, bo różności tam były, ale warto było ;-) bawełenka miła w dotyku, a można było też wyszperać ubranka z frotki, tylko większość była albo w różowych albo w niebieskich kolorkach, a ja tak bezpłciowo musiałam szukać :-D

magdalenkakol już myślałam, że nie znajdę odpowiedniej koszuli do karmienia, bo wszystkie rozpinane były takie babcine, na długi rękaw i z flaneli :baffled: a na te zwróciłam uwagę na końcu, bo jakieś takie szerokie mi się wydawały, pomacałam i okazło się, że mają rozcięcia. No to bach do koszyka w necie podobne chodzą z min 25 zł :sorry2: zastanawiam się, czy nie wszyć sobie przynajmniej po jednym zatrzasku w rozcięcie, żeby przypadkiem cos mi nie wystawało w najmniejoczekiwanym momencie ;-):-D

reklama
Do góry