reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Mata-kow dasz radę! Głowa i uszy do góry! Zobaczysz że bedzie dobrze! I nie przejmuj sie tak bardzo tym- wiem że łatwo pisać, ale jakoś to musi być! Mi też sie zdarza czasem taki humor- ja np. siedze w domu u teściów sama- mąż w pracy, szwagierka na zajęciach, teściowie gdzieś pojechli i sama siedzę w domu i tak mi sie przykrzy :-( nawet pies na dworze siedzi i nie chce sie ze mna ponudzić- na dodatek moi teściowie mieszkają 15 km od Krakowa na takiej malutkiej wiosce i nie ma co robić- zero sklepu i w ogóle nuda- a mój mąż zabrał auto do pracy i całkiem muszę siedzieć w domu i sie nudzić- dobrze że jest BB forum :) ale naprawde smutno tak samej siedzieć :-(

reklama
Właśnie rozmawiałam z mężem. Wynajmiemy chyba ekipę i tyle. Przejrzałam nasze rachunki, konto bankowe i damy radę. Nawet sporo dla maluszka powinno zostać. A przynajmniej remont szybciej pójdzie. Tylko czy na wiosnę znajdziemy jakąś ekipę na już :confused:

Martunia trzymaj się dzielnie słoneczko i nie przejmuj się , zdążysz ze wszystkim. Napij się meliski i pomyśl o dzidzi - jak ty się denerwujesz to źle na nią wpływa . Przesyłam ci dużo buziaków:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Mata nie przejmuj się wszystko będzie dobrze, zobaczysz jutro usiądziesz i napiszesz pracę. A na jaki temat piszesz?
Mój M też by be ze mnie zginął. Ja mam już za sobą 3 swoje prace dyplomowe no ale od czego ma się koleżanki. Zadzwoniłam, dostałam paczkę z książkami no i mieliśmy z czego pisać. Poza tym nasza praca zawodowa trochę jest z tym związana więc mogłam mu pomóc;-) choć na początku to zawsze idzie jak krew z nosa później dostaje się powera i nim się obejżysz praca już napisana.:tak:Mata jestem z Tobą i trzymam kciuki:-D

Daruunia szkoda,, że masz tak daleko mamę, ale zobaczysz ona coś wykombinuje i z pewnością wyskoczycie razem na zakupy:tak:

Daruunia ja też się okropnie nudzę. Nie mogę robić sama porządków, bo po ostatnich dostała bóli brzucha i zarówno mąż jak i lekarz zakazali, więc tylko kuchnia i BB. Czekam na weekend bo mój M ma wolne od szkoły no i może posprzątamy i trochę ogarniemy pokoik dla małego.:tak:

Mój temat: Bukowina - Europa w miniaturze. Udział Polaków w jej tworzeniu dawniej i dziś. Ale to nie dotyczy wątku o wózkach, ciuszkach itp. ;-) więc nie zaśmiecam już forum :tak: biorę się do pisania. Mam nadzieję, że dzisiaj pójdzie. Teściowa obiad podrzuciła, więc przynajmniej jedno z głowy ;-)

Mata temat ciekawy choć dla mnie odległe są te dot. środowiska.
Widzisz wszystko się poukłada. Dziś masz obiad z głowy, a jutro mąż powie, że jest ekipa i za 2 tyg zapomnisz o remoncie:-D

Głowa do góry
:rofl2::rolleyes::rofl2:

Aniknulka temat jest z pogranicza historii, etnologii, socjologii i politologii ;-)
A z remontem mam nadzieję, że tak będzie:-) a ostatnio coś się sprawdza to , co piszesz (pit się znalazł) :-D

Ja na szczęcie od początku mam wynajętych robotników- dlatego kończą remont po 4 tygodniach, my to byśmy robili kilka miesięcy :baffled:
Mata-kow napewno wszystko bedzie ok!!! I z tą ekipą to dobry pomysł!!!
Aniknulka znalazłam pomysł żeby zająć sobie czymś czas- zbieram sie za pieczenie karpatki, sprawdziłam w lodówce i w szafce wszystko co potrzebne jest i zaraz zbieram sie do ciasta :tak:

reklama
Darunia świetny pomysł, na rozmrażam bigosik i mięsko wołowe - zrobię bitki.Ale napisz ewięcej na innym forum, tego wole nie zaś:tak:miecać

Do góry