reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

milkaaa, piękna paka! Suuper, że już wszystko masz. :tak:
Mnie jeszcze czeka kilka decyzji większych- wozek, łóżeczko, fotelik, czytam Wasze nieocenione rady, a i w szmatkach powoli sie zagłębiam.
Wczoraj moja Mama wygrzebała... moje ciuszki, które w stanie wojennym dostała z darów! Aż się wzruszyłam- moja córcia będzie nosiła mamine kiecki.:-)

reklama
Witam!te rzeczy naprawde wspaniale,szczegolnie kolyska w sam raz dla malutkiej ksiezniczki,a na stadionie Aniknulka,jak pomietam to tez mozna pare fajnych rzeczy kupic,zawsze lubilam tam jezdzic,pozdrawiam

Milka super rzeczy!!! fajna mata dla maluszka, ostatnio również dostałam podobną(mam nadzieję że sie spr),a kołyska to po prostu cudo:tak::tak::tak:
wracając do porodów, to czy czytałyście relacje marcóweczek??

ja nawet tam nei wchodze
nie chce sie nakrecac - wiem ze co ma bolec - bedzie bolec - reszta w rekach Boga - ale duzo zalezy od pozytywnego moego nastawienia - takie mam i czytanie innych historii - zwlaszcza tych malo pozytywnych nastroi mnie zle - wiec odpuszczam sobie

No Milka ladnie juz tego masz a ja dalej prawie nic. W sobote chce sie wybrac z mezem na zakupy no ale zobaczymy co nam z tego wyjdzie.

magdalenkakol spokojnie, nie jesteś jedyna bez maluszkowych zakupów ;-)
Mój mężulek po mału zdaje sobie sprawę, że zostało coraz mniej czasu. Wczoraj nawet stwierdził, że czas najwyższy przygotować wyprawkę do szpitala dla mnie i maleństwa :szok:
Najlepiej babcia zareagowła, jak mówiłam, że trzeba wybrać się na zakupy. Zaczęła zaraz mówić, że jeszcze zdążę, że tyle jeszcze czasu itp. Nie rozumiem dlaczego starsi ludzie tak bardzo przeżywają, jak chce się coś dla dziecka kupić zanim się urodzi :sorry2:

Mata wiem ze mam jeszcze czas ale jka mam coraz wieksze problmey z poruszaneim sie wiec dotad dopoki sie ruszam cche wszytsko pokupic. Pozniej raczej lepiej nie bedzie tylko gorzej.

reklama
Milka ale sliczne te rzeczy dla maleństwa:tak::tak::tak:, aż się człowiek nie moze jeszcze bardziej doczekać dzidzi jak się na to patrzy:-D

Co do porodów to ja nie podczytuję relacji, żeby tak jak napisała Milka nie nakręcać się niepotrzebnie. Wolę myśleć że może chociaż drugi poród odbędzie się bez komplikacji i będzie tak samo szybki (od wejścia na porodówkę a tym samym od przyjechania do szpitala urodziłam w 3 godz:tak:)

Ja przygotowałam już rzeczy dla dzidzi bo pamiętam, że z Kacprem zostawiłam wszystko na maj a byłam już taka ociążała:-D, że stanie przy żelazku i prasowanie sprawiało mi nie lada kłopot nie wspomnę już o tym, że były upały nie do wytrzymania. Tak więc teraz przygotowałam sobie wcześniej, a nie ma co ukrywać pranie i prasowanie to chyba najbardziej czasochłonne zajęcie.

Do góry