reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Pewnie, ja dostawałam oczopląsu jak oglądałam w necie a co dopiero w sklepach....:szok: Poza tym kupiłam pajace w Tesco ale porównując z tymi zamówionymi są wąskie w klatce piersiowej i w pupie więc nie polecam, ale bodziaki super.
Cała paczka z netu super, stronki dzięki Mata Kow. :-D Dziękuję

Aniakinulka sliczne ubranka . ja dzisiaj kupilam w carfurze bodziaki 4 . @ bioale jede4n jasno i jeden ciemno niebieski I na rzie juz body nie bede kupowac. teraz jeszcze z kilka pajacykow dokupie . Nie chce miec tego wszystkiego za duzo.

Głuszku ja tez tak chciałam na początku ale mama mówi, ze dzidzia po miesiącu urośnie i wszystko założy tylko raz więc nie należy zbyt duzo kupować. Sama już nie wiem. Ja też wolałabym mieć więcej niż za mało, ale kupowanie na kupę też chyba nie ma sensu....
Już się pogubiłam.
A jak tam inne mamusie?

Po miesiącu to raczej dzidzia może wyrosnąć z 56, ale chyba nie z 62... Chyba że naprawdę będzie super wielka ;-) Ja też mam dużo ciuszków na rozmiar 62 i wydaje mi się, że - w zależności od firmy, bo widzę że np. H&M są wyraźnie większe od innych - posłużą Malutkiej do końca drugiego - trzeciego miesiąca.

a ja podczytuje - bo jakos czasu nei mam - ale mam mnostwo ciuszkow..mam sporo takich 0-3 mies - ktorych poczatkowo rekawki wywine - bo dzidzia faktycznie szybko rosla - a za chwilke beda juz dobre bez wywijania. Lubie miec duzo - i prac jak mam czas a nie jak musze. Wiec moze zakup ciut wiekszych od razu to jakies wyjscie?? Oczywiscie bez przesady wiekszych:tak:

reklama
Ja tez podobnie mam sporo ubranek w jednych rozmirach żeby tak jak milkaaa prać jak będę miała chwilkę a nie dlatego że już się kończą ubranka:-D
A dzieciaczki rosną naprawdę szybko i widzi się to właśnie po ciuszkach jak okazuje się że coś chcemy założyć a to już za małe:-D
Ja najwięcej z ubranek to mam bodziaków, pajacyków trochę śpioszków i kaftaników.
Mniej kupowałam np. spodni, bluzeczek, sweterków bo jak sobie przypomnę jak Kacper urodził się w tym samym czasie że często był w bodziakach do tego jakieś spodenki fakt że od czerwca i przez całe lato było gorąco. Nie wiadomo jak będzie w tym roku ale jestem optymistką i myślę że pogoda będzie sprzyjać naszym dzieciom i spacerkom.
A jak się okaże że któraś z Was ma za mało rzeczy to zawsze mozna dokupić. Najważniejsze żeby na początek coś mieć.

Do góry