reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Wczoraj zabrałam J do sklepu gdzie kupimy mebelki i wozek. No i teraz mam dylemat (może śmieszny) odnośnie koloru .. Akurat mieli ten, który wybrałam z katalogu i muszę przyznać, że na zdjęciu wyglądał lepiej.. Chyba zdecyduję się na niebieski...
Poza tym, kupiłam płyny do prania lovela - do koloru i białego. A kupilam płyny ponieważ ja nie piorę proszkami

Witam Wszystkich! MAGDZIARKA jaki zbieg okolicznosci z tym wozkiem ja tez mam upatrzona Teutonie juz od kilko tygodni,poprostu sie zakochalam w tym wozeczku,myslalam,ze to nie jest popularna firma a jednak,jak moge zapytac jaki kolor wybralas i ktory model,to naprawde super jakosc,bylam w sklepie i przymiezalam sie do niego prowadzi sie go najmniejszym paluszkiem,super pozdrawiam,pa,pa

Marlena. Ja wybrałam Teutonię Mistral P. Chciałam S( ze skrętnymi kołami) ale nie mam takiej możliwości, gdyż wózek załatwiam kanałami prosto z fabryki i nie było innej mozliwości niż MistralP. Ale i tak jestem zadowolona. Bo za pół ceny będę miała gondolkę fashion i spacerówkę oraz wszystkie możliwe akcesoria. Wybrałam model 3125 zobacz na tej stronie: Teutonia - Producent w

Magdziarka byłam na stronce i uważam, że wozek super! Najważniejsze żebyś byłą zadowolona z wyboru, a i fajnie, że udało się tak korzystnie kupić;-)

Czesc Wszystkim,Madziarka ja wybralam model Spirit S3,poprostu do takiego mam dostep,oczekuje coreczki i wybralam gondolke czarna z rozowym srodeczkiem,a ty jaki kolorek wybralas,uwazam,ze bedziemy zadowolone z wyboru marki,zastanawialam sie dlugo,wozeczek i tak kupie dopiero w maju,mam jeszcze troche czasu,a moze jeszcze troszke obtanieja,zobaczymy,pozdrawiam goraco,pa,pa:-);-)

Ja w Wielka Sobote dostalam paczke ze Stanow z moja kolyska. Sliczna. Od razu zlozylismy ja i wzielo mnie:tak:
Z kolyska dostalam fotelik graco z baza, lezaczek Fishera, mate Tiny Love i mnostwo super zabawek - chyba do konca 1 roku mam spokoj - oraz reklamowke ciuszkow - wszystko oprocz kolyski uzywane po dzieciach mojej kolezanki - sliczne, niezniszczone - i zaraz wkleje fotke:tak:
Wlasciwie potrzebuje jeszcze chyba tylko pieluszki jednorazowe i kosmetyki - i rzeczy dla siebie - i moge rodzic:szok: ..........i chyba troche mam stracha

cala zawartosc paczuszki

fotelik - drugi maxi cosi przyjdzie wkrotce

ciuszki

czesc zabawek

i kolyska

reklama
Do góry