reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ewa wózek firma IMPLAST BOLDER NEW LINE 2008. Ma dużo funkcji: pompowane koła, amortyzacja, możliwość zainstalowania fotelika, dwie budki do gondoli i spacerówki, folia, moskitiera i torba w wyposażeniu, spacerówka 5 punktowe pasy bezpieczeństwa, duża gondola, regulacja oparcia.

reklama
Ewcia ogólnie to jestem zadowolona z zakupu wózek ma wszystko co chciałam i cna też jest do przeżycia, ale wszystko okarze się w użytkowaniu.:tak:

Mata podaj stronkę z tak tanimi ciuszkami, tez chcę skorzystać:tak:

X-lander ma podobną wagę gondolka 4 kg + stelaż ok 10, i ma też skrętne koła na bank. Oglądałam mam ulotkę teraz na nią patrzę. No może innego x-landera oglądałaś.;-)

Ja myslałam o x-lander Xa
fwhr7o.jpg

Wyposażenie wózka: pięciopunktowe pasy, skrętne przednie koła, osłona na nogi, regulowana wysokość rączki, płynna regulacja oparcia, prosty system zdejmowania kół, rególowany podnóżek, kosz na zakupy, rama z lekkich stopów, łatwo demontowane koła, pompka. Wyposażenie : gondola, plecak, folia przeciwdeszczowa, fotelik samochodowy, nosidło. Waga wózka 14,5kg.

Bardzo możliwe:tak: jednak z mężem zdecydowaliśmy, że to będzie BOLDER:-D wcześniej chcieliśmy TAKO ale 21 kg to rzeczywiście duuuuuużo:szok:

Magdziarka wózeczek bardzo fajny wszystko zależy czego oczekujesz:tak:mój stryjeczny brat kupił taki a dzidzia urodzi się 14 kwietnia.

A oprócz gondolki masz też spaceróweczkę i pasujący fotelik. Jeśli można jaka jest cena zestawu. Implast ma ładne wzornictwo. A ten sklep internetowy Krasnal to strona sklepu, który polecałaś w Warszawie w Wesołej tak? już się zakręciłam

Magdziarka sklepik Warszwa Wesoła, gondolka + spacerówka (możliwość instalacji przodem i tyłem) i wszystkie dodatki (moskitiera, torba, folia, koszyk na zakupy, dwa daszki, osłonki na nóżki i na gondolę) cena 1.549zł, można tez dokupić fotelik tez z osłonką BOBBIWAY - 385 zł

Fajna sprawa - regulacja rączki do prowadzenia w zależności od wzrostu osoby:tak: no co tam jeszcze - w daszku od gondoli moskitiera, regulowane oparcie w środku, w spacerówce regulacja podnóżka, pałąk z gąbką no dla mnie ważny był metalowy podnóżek, łatwy do składania stelaż, nie potrzebna pompka do kół tylko stacja benzynowa:-D,

reklama
Fajna sprawa - regulacja rączki do prowadzenia w zależności od wzrostu osoby:tak: no co tam jeszcze - w daszku od gondoli moskitiera, regulowane oparcie w środku, w spacerówce regulacja podnóżka, pałąk z gąbką no dla mnie ważny był metalowy podnóżek, łatwy do składania stelaż, nie potrzebna pompka do kół tylko stacja benzynowa:-D, musisz

Do góry