reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

U mnie kaftaniki się nie sprawdziły. Wolałam bodziaki.

Nasze łóżeczko ma 3 wysokości i nie ma wyjmowanych szczebelków. Ale nawet nie były potrzebne, Wojtek nie próbował wychodzić górą, a teraz śpi na dużym materacu.

My mamy dwa duże pokoje i plan jest taki, że na razie Wojtek śpi w swoim (naszej dawnej sypialnie, z której się musieliśmy wynieść), a maluszek z nami. I tak do momentu, kiedy nie trzeba będzie do niego w nocy wstawać. A potem chłopaków razem ulokujemy. Wojtek przesypiał całe noce już jak miał 3 miesiące. Nie wiem, czy drugi raz tak się uda, ale trzeba mieć nadzieję.:-)

reklama
Aniknulka śliczne to łóżeczko,mnie w sklepach z akcesoriami i mebelkami właśnie łóżeczka i kołyski rozbrajają najbardziej:tak:

Julia kołyska sliczna jak z bajki!
Aniknulka no łóżeczko z wyposażeniem i wózek to juz dużo na dobry poczatek. Napisz mi prosze bo ten wózek to Implast prawda? Ile waży...całość gondola na stelażu.Pytam z ciekawości...
A ja się ostatnio zastanawiam nad wózkiem Mutsy...troszkę mysl o Emmaljundze i Inglesinie mi przeszła ze względu na wage...wybiorę jednak coś lekkiego...

Ja miałam takie śliczne bluzunie, które mi babcia uszyła i były przewiązywane.
Nie wiem jak ja sobie dam radę z zakładaniem tych bodziaków na początku ? Choć to 2 dzidzia w mojej karierze to się zastanawiam czy nie będę się bała jej ubierać i przekładać.

Aniknulka a jaki jest ten wózyczek? Można nim troszkę pobujać? Poważnie zastanawiam się nad tym modelem, zwłaszcza, że wiele rzeczy można dokupić do niego. Jesteś zadowolona ogólnie?

My mamy dwa duże pokoje i plan jest taki, że na razie Wojtek śpi w swoim (naszej dawnej sypialnie, z której się musieliśmy wynieść), a maluszek z nami. I tak do momentu, kiedy nie trzeba będzie do niego w nocy wstawać. A potem chłopaków razem ulokujemy. Wojtek przesypiał całe noce już jak miał 3 miesiące. Nie wiem, czy drugi raz tak się uda, ale trzeba mieć nadzieję.:-)

plan tak jak u mnie:tak: tez mam taka nadzieje:tak:

Lorciu, my w sumie mamy metraż 59 m2, więc nie tak mało, ale stare budownictwo i dwa duże pokoje. Fakt, że miło się mieszka w takich duzych, wysokich przestrzenaich, ale dla rodziny z dziećmi nie jest to idealny rozkład. Chciałoby się mieć własną sypailnię. Ale trzeba się cieszyć, że jest mieszkanie takie, jakie jest. :tak: Poza tym bardzo je lubimy.:-)

A ja szaleję z zakupami, na allegro :-D Mężulek jeszcze nic nie wie, mam nadzieję, że zły nie będzie :sorry2:
W sumie za 4 pary śpioszków, 3 kaftaniki, 2 koszulki i 3 bodziaki zapłacę aż 9 zł + przesyłka :-D i w końcu będzie coś maluszkowego w domu ;-)

Kupuj Martusia kupuj i potem pokazuj albo linka wklej do aukcji chetnie obejrzę Twoje zdobycze. Ja juz nic nie kupuję...bo na święta przyjeżdża rodzina od męża ze strony z Niemiec i podobno juz oszaleli na punkcie naszego nienarodzonego( sami mają dwóch synów ale nie mają wnuków a całą miłośc przelali na dwa psy Yorki) że wiozą dwie reklamówki rzeczy i nie wiemy co tam będzie....

reklama
Magdziarka z tego co czytałam i mowili w sklepie to waga wózka: 9 kg stelaż + 5 kg gondola. Był najlżejszy ze wszystkich które oglądaliśmy w sklepie. Myślałam o X-landerze ale strasznie ciężki i bez skrętnych przednich kół. PODAJĘ STRONKĘ INTERNRTOWĄ SKLEPU Krasnal, sklep dzieci

Do góry