Ooo Magdalenkol dobre pytanie...hmmm ja to nie wiem kurde co kupic Nadii - ja musze jej kupic nową bieliznę, pizamki(pajace) do spania, jakies bluzeczki na krótki rękaw, hmm znów wydatek sie szykuje a zabawki to niech babcie kupują i juz :-)
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
My tez mamy problem z prezentem. Nie mam zielonego pojęcia co kupić. Niec wiemy te co dostanie od babci. Poczekamy i moze coś wpadnie nam w oko
mata-kow
mama do kwadratu :)
my też nie mamy pomysłów, a co gorsze chrzestni cos chcą małej kupić i nie wiemy co im podpowiedzieć...
A może basenik - o ile jest go gdzie rozstawić. Widziałam nawet rozkładane na tarasach.
Na swoje pierwsze urodziny Wojtek dostał taki:
BASENIK *TĘCZA* -MIEKKIE DNO ,ZABAWKI- HIT-KURIER (626975513) - Aukcje internetowe Allegro
No i drugi pomysł to zwykłe drewniane klocki. Wojtek do tej pory bawi się tymi, które dostał tez jakoś koło roku.
Na swoje pierwsze urodziny Wojtek dostał taki:
BASENIK *TĘCZA* -MIEKKIE DNO ,ZABAWKI- HIT-KURIER (626975513) - Aukcje internetowe Allegro
No i drugi pomysł to zwykłe drewniane klocki. Wojtek do tej pory bawi się tymi, które dostał tez jakoś koło roku.
marlena nad
:)
Dziewczyny co kupujecie swoim szkrabom na roczek?
ja jeszce niewiem co kupie,podoba mi sie pomysl z klockami i fotelikiem samochodowym i moze jakas srebrna ramka na zdjecie urodzinowe
U nas na roczek rodzinka składa się na sczepionki i nowy fotelik samochodowy. A znajomi maja kupic wózek dla lalek, drewniane klocki itd. Wiem , że jedna ciocia kupiła już dwa fajne ręczniki kąpielowe a inna krzesełko z Ikea (mammut). Takie ładne zielone, więc bedzie pasował do dywaniku u Nati w pokoju.
Ja ostatnio kupiłam Jej mnóstwo nowych zabawek, oraz wiaderko z akcesoriami do piaskownicy i Jej ulubione piłki. Dostanie piękne przyjęcie, tort i specjalne zdjęcie na ściane z kartką z kalendarza upamietniającą ten dzień -myśle więc, że wystarczy.
Basiu jakie zdjecie?????
dzisiaj dostalam polowe pieniazkow od chrzestnej na wozek dla Marysi i chrzestny ma dac reszte
magdalenkakol
Fan(ka)
Wiem ze Wojtek dostanie od chrzestnych ten stolik edukacyjny z chicco , od pozostalych osob pewnie kase albo ubranka. dlatego my chcemy mu cos kupic , Monia super te drewnaine klocki o tym, nie pomyslalm. basenik mamy ale niestety w domu nie ma gdzie rozłozyc wiec korzystamy zadko
reklama