reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ooo Magdalenkol dobre pytanie...hmmm :confused:ja to nie wiem kurde co kupic Nadii - ja musze jej kupic nową bieliznę, pizamki(pajace) do spania, jakies bluzeczki na krótki rękaw, hmm znów wydatek sie szykuje a zabawki to niech babcie kupują i juz :-)

reklama
Oj ja jeszcze nie myślałam co jej kupić , może będzie już chodziła to jakąś pierdkę do ciągania albo pchania :baffled:

Ja mam duży problem, bo Staś ma wszystko po Wojtku... Pewnie jakiś drobiazg dostanie, bo nie widzę zasadniczych braków w zabawkach i sprzętach dla niego.

Dziewczyny co kupujecie swoim szkrabom na roczek?

ja jeszce niewiem co kupie,podoba mi sie pomysl z klockami i fotelikiem samochodowym i moze jakas srebrna ramka na zdjecie urodzinowe

U nas na roczek rodzinka składa się na sczepionki i nowy fotelik samochodowy. A znajomi maja kupic wózek dla lalek, drewniane klocki itd. Wiem , że jedna ciocia kupiła już dwa fajne ręczniki kąpielowe a inna krzesełko z Ikea (mammut). Takie ładne zielone, więc bedzie pasował do dywaniku u Nati w pokoju.
Ja ostatnio kupiłam Jej mnóstwo nowych zabawek, oraz wiaderko z akcesoriami do piaskownicy i Jej ulubione piłki. Dostanie piękne przyjęcie, tort i specjalne zdjęcie na ściane z kartką z kalendarza upamietniającą ten dzień -myśle więc, że wystarczy.

Basiu jakie zdjecie?????

dzisiaj dostalam polowe pieniazkow od chrzestnej na wozek dla Marysi i chrzestny ma dac reszte

Wiem ze Wojtek dostanie od chrzestnych ten stolik edukacyjny z chicco , od pozostalych osob pewnie kase albo ubranka. dlatego my chcemy mu cos kupic , Monia super te drewnaine klocki o tym, nie pomyslalm. basenik mamy ale niestety w domu nie ma gdzie rozłozyc wiec korzystamy zadko

reklama
Do góry