reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ooo Magdalenkol dobre pytanie...hmmm :confused:ja to nie wiem kurde co kupic Nadii - ja musze jej kupic nową bieliznę, pizamki(pajace) do spania, jakies bluzeczki na krótki rękaw, hmm znów wydatek sie szykuje a zabawki to niech babcie kupują i juz :-)

reklama
Oj ja jeszcze nie myślałam co jej kupić , może będzie już chodziła to jakąś pierdkę do ciągania albo pchania :baffled:

Ja mam duży problem, bo Staś ma wszystko po Wojtku... Pewnie jakiś drobiazg dostanie, bo nie widzę zasadniczych braków w zabawkach i sprzętach dla niego.

Dziewczyny co kupujecie swoim szkrabom na roczek?

ja jeszce niewiem co kupie,podoba mi sie pomysl z klockami i fotelikiem samochodowym i moze jakas srebrna ramka na zdjecie urodzinowe

U nas na roczek rodzinka składa się na sczepionki i nowy fotelik samochodowy. A znajomi maja kupic wózek dla lalek, drewniane klocki itd. Wiem , że jedna ciocia kupiła już dwa fajne ręczniki kąpielowe a inna krzesełko z Ikea (mammut). Takie ładne zielone, więc bedzie pasował do dywaniku u Nati w pokoju.
Ja ostatnio kupiłam Jej mnóstwo nowych zabawek, oraz wiaderko z akcesoriami do piaskownicy i Jej ulubione piłki. Dostanie piękne przyjęcie, tort i specjalne zdjęcie na ściane z kartką z kalendarza upamietniającą ten dzień -myśle więc, że wystarczy.

Basiu jakie zdjecie?????

dzisiaj dostalam polowe pieniazkow od chrzestnej na wozek dla Marysi i chrzestny ma dac reszte

Wiem ze Wojtek dostanie od chrzestnych ten stolik edukacyjny z chicco , od pozostalych osob pewnie kase albo ubranka. dlatego my chcemy mu cos kupic , Monia super te drewnaine klocki o tym, nie pomyslalm. basenik mamy ale niestety w domu nie ma gdzie rozłozyc wiec korzystamy zadko

reklama
Do góry