reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Bbakania ale wybór :szok:
a ja chyba wiem co zrobimy... Napiszemy listę z rzeczami, które się małej przydadzą i damy teściówce. Kto będzie chciał małej cos kupić, to pójdzie do niej, zerkinmie na listę, wybierze coś z niej i się odznaczy, wtedy na pewno prezeny sie nie powtórzą, a mała dostanie to co sie przyda, a ie np. 1,5 metrową maskotke kubusia (na którą nie mamy miejsca :sorry2:) a to, czego nie dstanie w prezencie, to my jej kupimy ;-)

Bbakania zgadzam się, że zabawka nie musi byc droga, grunt, żeby maluszkowi sie podobała :tak:
mała od pradziadka dostała taką zwykłą laleczkę, widać, że mało kosztowała, a do tej pory to jedna z ulubionych zabawek :tak: u nas podstawą są plastikowe butelki :baffled: mała uwielbia nimi rzucać, tłuc po czym i kim sie da ;-) i oczywiści e najlepsza do gryzienia :sorry2:

znalazłam cos takiego
BASENIK PALEMKA + 100 PIŁEK - OKAZJA ! HIT (626829803) - Aukcje internetowe Allegro
fajne, bo może słuzyć z akojec, w zestawie są piłeczki, tylko jak pomyślę, że bedzie trezba 100 piłeczek zbierać :baffled:

Taki basenik Paulinie maja kupic dziadkowie:tak:
2 dziadkowie kupili małej zestaw na rower, krzesełko i kask, ale narazie czeka aż bedzie odpowiednia chwila by ja wziac chociaz na 30 minut pojezdzic...
Od chrzestnego dostanie rowerek, taki co juz połowa naszych maluszków ma:-p

No i zostaje chrzestna i my...
My pewnie kupimy jej jakies ubranka, a chrzestna musi cos wymyslec:-p

Widze,ze temat prezentow:-)
Ja myslalam,zeby Mai kupic namiocik do zabawy,moze z tunelem.Od mojej rodziny ma dostac jakies zabawki,ale musze podpytac codokladnie planuja kupic.
Swietnym pomyslem sa rzeczywiscie zwykle drewniane klocki,ale chyba skusilabym sie tez na pamiatkowy odlew lub odcisk raczki i nozki,bo nie robilismy jak sie urodzila.

ja zastanawiam się nad fontanną z wyskakującymi piłkami. Tylko że znalazłam na allegro takie za 31,50:
FONTANNA Z PIŁECZKAMI HAPPY BALL RADOŚĆ ZABAWA (628896790) - Aukcje internetowe Allegro
ale są też firmowe, droższe za 80 zł oraz 108 zł:
PLAYSKOOL - FONTANNA Z PIŁECZKAMI - SUPER! (628751230) - Aukcje internetowe Allegro
Fontanna z piłek -Hasbro POLECAM (634073434) - Aukcje internetowe Allegro
no i tak właściwie różnica w cenie duża a zabawki podobne. Kupiłabym tą tańszą ale boję się że to jakaś tandeta będzie. Więc może lepiej dopłacić i mieć coś firmowego. Ma ktoś może taką fontannę?
Poza tym myślę że klocki drewniane to fajna sprawa na 1sze urodziny. Nam przydałaby się jeszcze piaskownica i basenik. Są jacyś chętni na kupno? ;-):-)
a chrzestna mówiła coś o takiej małej zjeżdżalni..

reklama
ja zastanawiam się nad fontanną z wyskakującymi piłkami. Tylko że znalazłam na allegro takie za 31,50:
FONTANNA Z PIŁECZKAMI HAPPY BALL RADOŚĆ ZABAWA (628896790) - Aukcje internetowe Allegro
ale są też firmowe, droższe za 80 zł oraz 108 zł:
PLAYSKOOL - FONTANNA Z PIŁECZKAMI - SUPER! (628751230) - Aukcje internetowe Allegro
Fontanna z piłek -Hasbro POLECAM (634073434) - Aukcje internetowe Allegro
no i tak właściwie różnica w cenie duża a zabawki podobne. Kupiłabym tą tańszą ale boję się że to jakaś tandeta będzie. Więc może lepiej dopłacić i mieć coś firmowego. Ma ktoś może taką fontannę?
Poza tym myślę że klocki drewniane to fajna sprawa na 1sze urodziny. Nam przydałaby się jeszcze piaskownica i basenik. Są jacyś chętni na kupno? ;-):-)
a chrzestna mówiła coś o takiej małej zjeżdżalni..

Ja mam tą fontannę z Playskool :-D

Do góry