daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Bbakania, ale Ty masz dużo suuuper pomysłów, napewno coś z tego wybiorę ;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja zastanawiam się nad fontanną z wyskakującymi piłkami. Tylko że znalazłam na allegro takie za 31,50:
FONTANNA Z PIŁECZKAMI HAPPY BALL RADOŚĆ ZABAWA (628896790) - Aukcje internetowe Allegro
ale są też firmowe, droższe za 80 zł oraz 108 zł:
PLAYSKOOL - FONTANNA Z PIŁECZKAMI - SUPER! (628751230) - Aukcje internetowe Allegro
Fontanna z piłek -Hasbro POLECAM (634073434) - Aukcje internetowe Allegro
no i tak właściwie różnica w cenie duża a zabawki podobne. Kupiłabym tą tańszą ale boję się że to jakaś tandeta będzie. Więc może lepiej dopłacić i mieć coś firmowego. Ma ktoś może taką fontannę?
Poza tym myślę że klocki drewniane to fajna sprawa na 1sze urodziny. Nam przydałaby się jeszcze piaskownica i basenik. Są jacyś chętni na kupno? ;-):-)
a chrzestna mówiła coś o takiej małej zjeżdżalni..