reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Bbakania ale wybór :szok:
a ja chyba wiem co zrobimy... Napiszemy listę z rzeczami, które się małej przydadzą i damy teściówce. Kto będzie chciał małej cos kupić, to pójdzie do niej, zerkinmie na listę, wybierze coś z niej i się odznaczy, wtedy na pewno prezeny sie nie powtórzą, a mała dostanie to co sie przyda, a ie np. 1,5 metrową maskotke kubusia (na którą nie mamy miejsca :sorry2:) a to, czego nie dstanie w prezencie, to my jej kupimy ;-)

Bbakania zgadzam się, że zabawka nie musi byc droga, grunt, żeby maluszkowi sie podobała :tak:
mała od pradziadka dostała taką zwykłą laleczkę, widać, że mało kosztowała, a do tej pory to jedna z ulubionych zabawek :tak: u nas podstawą są plastikowe butelki :baffled: mała uwielbia nimi rzucać, tłuc po czym i kim sie da ;-) i oczywiści e najlepsza do gryzienia :sorry2:

znalazłam cos takiego
BASENIK PALEMKA + 100 PIŁEK - OKAZJA ! HIT (626829803) - Aukcje internetowe Allegro
fajne, bo może słuzyć z akojec, w zestawie są piłeczki, tylko jak pomyślę, że bedzie trezba 100 piłeczek zbierać :baffled:

Taki basenik Paulinie maja kupic dziadkowie:tak:
2 dziadkowie kupili małej zestaw na rower, krzesełko i kask, ale narazie czeka aż bedzie odpowiednia chwila by ja wziac chociaz na 30 minut pojezdzic...
Od chrzestnego dostanie rowerek, taki co juz połowa naszych maluszków ma:-p

No i zostaje chrzestna i my...
My pewnie kupimy jej jakies ubranka, a chrzestna musi cos wymyslec:-p

Widze,ze temat prezentow:-)
Ja myslalam,zeby Mai kupic namiocik do zabawy,moze z tunelem.Od mojej rodziny ma dostac jakies zabawki,ale musze podpytac codokladnie planuja kupic.
Swietnym pomyslem sa rzeczywiscie zwykle drewniane klocki,ale chyba skusilabym sie tez na pamiatkowy odlew lub odcisk raczki i nozki,bo nie robilismy jak sie urodzila.

ja zastanawiam się nad fontanną z wyskakującymi piłkami. Tylko że znalazłam na allegro takie za 31,50:
FONTANNA Z PIŁECZKAMI HAPPY BALL RADOŚĆ ZABAWA (628896790) - Aukcje internetowe Allegro
ale są też firmowe, droższe za 80 zł oraz 108 zł:
PLAYSKOOL - FONTANNA Z PIŁECZKAMI - SUPER! (628751230) - Aukcje internetowe Allegro
Fontanna z piłek -Hasbro POLECAM (634073434) - Aukcje internetowe Allegro
no i tak właściwie różnica w cenie duża a zabawki podobne. Kupiłabym tą tańszą ale boję się że to jakaś tandeta będzie. Więc może lepiej dopłacić i mieć coś firmowego. Ma ktoś może taką fontannę?
Poza tym myślę że klocki drewniane to fajna sprawa na 1sze urodziny. Nam przydałaby się jeszcze piaskownica i basenik. Są jacyś chętni na kupno? ;-):-)
a chrzestna mówiła coś o takiej małej zjeżdżalni..

reklama
ja zastanawiam się nad fontanną z wyskakującymi piłkami. Tylko że znalazłam na allegro takie za 31,50:
FONTANNA Z PIŁECZKAMI HAPPY BALL RADOŚĆ ZABAWA (628896790) - Aukcje internetowe Allegro
ale są też firmowe, droższe za 80 zł oraz 108 zł:
PLAYSKOOL - FONTANNA Z PIŁECZKAMI - SUPER! (628751230) - Aukcje internetowe Allegro
Fontanna z piłek -Hasbro POLECAM (634073434) - Aukcje internetowe Allegro
no i tak właściwie różnica w cenie duża a zabawki podobne. Kupiłabym tą tańszą ale boję się że to jakaś tandeta będzie. Więc może lepiej dopłacić i mieć coś firmowego. Ma ktoś może taką fontannę?
Poza tym myślę że klocki drewniane to fajna sprawa na 1sze urodziny. Nam przydałaby się jeszcze piaskownica i basenik. Są jacyś chętni na kupno? ;-):-)
a chrzestna mówiła coś o takiej małej zjeżdżalni..

Ja mam tą fontannę z Playskool :-D

Do góry