reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

starego nie możemy sprzedac, bo to rodzinne, juz tyle dzieci wychowało...
z tym obramowaniem szcebelkami sofy to chyba nie taki zły pomysł, w miare tani do realizacji ;-)

reklama
Mamoot fajne rozwiązanie, ale w naszym przestronnym 40 metrowym mieszkaniu :rofl2: na niecałych 8 m2 w pokoiku małej

No tak, tego nie wzięłam po uwagę....:eek:

Kasiu
, fajny patent.
U mnie Stas już opanował całe mieszkanie. Łazi i czasem trochę rozrabia, ale na razie nie za bardzo. Jak chcę go definitywnie, bezpiecznie uziemić, to albo łóżeczko albo fotelik do karmienia.

Jutro lub w sobotę jadę z moim tatą oglądać spacerówki :tak:
mam na oku takie (wcześniej juz też troszkę o tym pisałam)
Wózki dziecięce - Maclaren Wózek spacerowy Techno XLR
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE: HERQULES - RALLY 2008 spacerowy - kolor GLACIER BLUE - 1szt.
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE: CHICCO - MULTIWAY COMPLETE - kolor DISCOVERY - 1szt.

podobno maclareny sa dosyc wysokie i niższe osoby prowadząc je obijają nogi - tak czytałam na necie ale nie wiem czy to prawda więc postanowilam sama sprawdzic na żywo

Aniknulko, wszystkie fajne. Ja chciałam kiedyś kupić Maclarena, ale mi sie Inglesina nawinęła w promocji. O Maclarenach słyszałam, ze trzeba uważać z obciążeniem rączek (np. nie wieszać ciężkic toreb), bo może wózek fiknąć do tyłu.

Witajcie!
Tak jak myślałam Maclareny troszkę przereklamowane. Pojeżdziłam po sklepie i wózek leci do tyłu :no: poza tym rączki jak na mój wzrost za wysokie więc wybrałam inny wózeczek. Wsadziłam Jaśka, pojeżdziłam po sklepie i wydał mi się najlepszy. Przede wszystkim lekko się prowadzi i ma bardzo podobna budkę do Maclarena XLR oraz wygodne siedzisko - jak na razie Jasiowi sie podoba - zobaczymy czy za parę m-cy będę miała równie pozytywną opinię. A wózio taki (kolor brąz z beżem)
https://ssl.allegro.pl/item571710107_wozek_spacerowy_zooper_waltz_7_7_kg_2008_wys_0zl.html

muszę się jeszcze pochwalić prezentem od babci dla Jasia
http://www.eurobaby.pl/icon/img_1723_2000_98.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry