reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Mata... własnie, dlatego kupiłam ta spacerówke... często jezdze gdzies z małą i tylko meczyłam sie ze starym wózkiem:tak: wychodze z domu, na jedno ramie wózek, na drugie Paulina i jedziemy:-p:-D

A ten wózek to rzeczywiscie bardzo lekka spacerowka:-D dobre! Moja stara miała 11 kg i wysiadałam:-p

reklama
Kasiu, fajne ta spacerówka - taka leciutka.

Jak my kupowalismy spacerówkę dla Wojtka, to też stawialiśmy na lekką wagę i mamy 5,5 kg.

Dziewczynki jakie macie kremiki na buziulki naszych pociech na lato?? Wczoraj Artkowi zapomiałam posmarować buźki przed spacerkiem i się opalił - poliki czerwone. Ale tak to jest jak dziecko się drze bo w wózku nie chce siedzieć i trzeba się spieszyć.:zawstydzona/y:

Wczoraj Artkowi zapomiałam posmarować buźki przed spacerkiem i się opalił - poliki czerwone. Ale tak to jest jak dziecko się drze bo w wózku nie chce siedzieć i trzeba się spieszyć.:zawstydzona/y:

Ja miałam tak samo- teściowa się śmiała, że Bartut z wczasów wielkich wrócił- opalony :rofl2: Ja tak Lilianka teraz używam bambino ;-)

I u nas króluje od początku bambino :tak: tylko na lato chyba trzeba będzie zmienić na jakiś z wyższym faktorem - bambino ma tylko 4, więc chyba za mało :confused:

Patyczku, w zeszłym roku stosowałam Ziaję z filtrem 30

Ziaja

Jeszcze zobaczę jak sie Stas będzie opalać. Bo my oboje z Marcinem jesteśmy blondyni (ja ciemniejsza), ale opalamy sie łatwo i na brąz. Wojciaszek ma tak samo. A Stas - jeszcze nie wiem. Jeśli też będzie sie łatwo opalać, to może jakiś lżejszy filtr zastosuję.

reklama
Do góry