Dziewczynki , czy Wasze maluszki mają już książeczki - takie piszczące, gumowe itp. macie jakieś typy?
ja znalazłam takie:
Książeczki
Marka: Canpol
Kolorowe rysunki wzbudzają zainteresowanie dziecka, zachęcając do nauki. Dźwięk piszczka pojawiający się po naciścięciu książeczki, przyciąga uwagę maluszka. Zabawka może być również używana podczas kąpieli. Wykonana z bezpiecznych, twałych, nietoksycznych materiałów jest łatwa do utrzymania w czystości. Przeznaczona dla dzieci powyżej pierwszego roku życia.
8.99 zł Wybierz opcje produktu: misie transport owoce zwierzątka przedmioty
Miękka książeczka piszcząca KOT
Marka: Canpol
Przeznaczona dla dzieci powyżej pierwszego roku życia. Kolorowe rysunki wzbudzają zainteresowanie dziecka, zachęcając do początkowej nauki. Zabawka może być również używana podczas kąpieli. Wykonana z bezpiecznych, twałych, nietoksycznych materiałów jest łatwa do utrzymania w czystości. 8.34 zł
Interaktywna książeczka 3-D, 6 miesięcy+
Marka: Tiny Love
Interaktywna książeczka 3-D, od urodzenia. Na pięciu stronach tej bajecznie kolorowej książeczki znajduje się fascynujący świat, który maluch odkrywa poprzez takie elementy, jak: różne faktury materiału, piszczek, gryzaczek, lusterko z żabką "a ku ku pociągnij za rączkę, by zobaczyć moją buzię odbijającą się w lusterku". Dodatkowo okładka książeczki "ukrywa" grzechoczące paciorki. 79.00 zł
Strona główna -
Zabawki -
edukacyjne -
Książeczka rymowanka, 6 miesięcy+
Książeczka rymowanka, 6 miesięcy+
Marka: Fisher Price
Interaktywna zabawa w kształcie książeczki, która uczy dziecka literek, cyferek, kolorów i pierwszych słów. Maluszek może sam wciskać guziki i wybierać , w co będzie się bawił i czego słuchał. Migające światełka prowadzą uwagę malucha od strony do strony, wskazując mu odpowiednią kolejność oglądania.
Uczy:
• Alfabetu
• Liczenia
• Kolorów
• Pierwszych słów
• Odtwarza nagrania prostych piosenek rymowanek
• Zasilanie: 3 baterie AAA (są w zestawie).
88.39 zł