reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Cisatolina jest super. Jest taka Play dogh czy jak to sie pisze z lodówką można lepic jedzenie - hamburgery, parówki itp super jest. Szczególnie dla dziewczynki

reklama
Gluszku mysle ze i dla 2.5 latki bedzie dobra ciastolina moze nie od razuu ulepi co tam pokazane(chociaz to nie takie trudne bo sa formy) jednak zacznie cieczyc sobie paluszki i ogolnie rozwija.
Co do zabawek dla takich maluszkow najlepsze sa proste ktore pobudza zmysly maluszka . Mnie sie bardzo podobaja te kostki co trzeba wkladac odpowiednie klocki, teraz wsialam taka w jakims markecie
cos takiego Eichhorn Drewniana kostka edukacyjna SUPER!!! (478013332) - Aukcje internetowe Allegro
tu troszke inna ____LABIRYNT _ DUŻA _ EDUKACYJNA _ KOSTKA - 5 w 1 (479345664) - Aukcje internetowe Allegro
! HIT!! INTERAKTYWNA KOSTKA 3w1 KLOCKI! po 8,90zł (487328270) - Aukcje internetowe Allegro
jeste tyle mozliwosci zabawy.

Ostatnia edycja:
magdziarko a myslisz ze dla 2,5 latka jest ok?

Myślę, że tak mojej sąsiadki synek się bawi ma teraz trzy latka a ma tę cistolinę od dawna. Fajne są tez klocki francuskiej firmy Zoob...Można budować z nich niesamowite rzeczy , mozna dokupować zestawy z kołami. Klocki nie są tanie ( za 50 sztuka pewnie 50 zł) ale mój Olek lubie je do dzisiaj. Klocki wyglądają tak:

Ostatnia edycja:
Cisatolina jest super. Jest taka Play dogh czy jak to sie pisze z lodówką można lepic jedzenie - hamburgery, parówki itp super jest. Szczególnie dla dziewczynki

Albo dla mojego Wojciaszka, który uwielbia jedzenie. :-D
Ma zestaw "piknik", można lepić tosty, banany, truskawki, bułeczki. Głuszku, ciastolina jest super już w tym wieku.

a ja nie wiem co kupić Filipowi na gwiazdkę, do Eryki już mam prezent:-)
ja jestem na etapie sprzedawania hustawki przytulnego gniazdka bo ona jest do 9 kg. bo wczoraj na allegro kupiłam graco używaną do 13 kg, u mnie te hustawki zdają egzamin bo mogę wtedy coś zrobić i na siedząco nic mu się nie stanie,a tak kiedy leży to zdarza mu się zkrztusić:szok:

Ja mojej kupiłam serię grzechotek i czekam na dostawę.
Ja siuę zastanawiam nad tym czy nie kupić już jakiejś zabawki przy której dzidzia siedzi bo to już niedługo ( I hope):-)

reklama
Do góry