reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Gluszku mysle ze i dla 2.5 latki bedzie dobra ciastolina moze nie od razuu ulepi co tam pokazane(chociaz to nie takie trudne bo sa formy) jednak zacznie cieczyc sobie paluszki i ogolnie rozwija.
Co do zabawek dla takich maluszkow najlepsze sa proste ktore pobudza zmysly maluszka . Mnie sie bardzo podobaja te kostki co trzeba wkladac odpowiednie klocki, teraz wsialam taka w jakims markecie
cos takiego Eichhorn Drewniana kostka edukacyjna SUPER!!! (478013332) - Aukcje internetowe Allegro
tu troszke inna ____LABIRYNT _ DUŻA _ EDUKACYJNA _ KOSTKA - 5 w 1 (479345664) - Aukcje internetowe Allegro
! HIT!! INTERAKTYWNA KOSTKA 3w1 KLOCKI! po 8,90zł (487328270) - Aukcje internetowe Allegro
jeste tyle mozliwosci zabawy.
Co do zabawek dla takich maluszkow najlepsze sa proste ktore pobudza zmysly maluszka . Mnie sie bardzo podobaja te kostki co trzeba wkladac odpowiednie klocki, teraz wsialam taka w jakims markecie
cos takiego Eichhorn Drewniana kostka edukacyjna SUPER!!! (478013332) - Aukcje internetowe Allegro
tu troszke inna ____LABIRYNT _ DUŻA _ EDUKACYJNA _ KOSTKA - 5 w 1 (479345664) - Aukcje internetowe Allegro
! HIT!! INTERAKTYWNA KOSTKA 3w1 KLOCKI! po 8,90zł (487328270) - Aukcje internetowe Allegro
jeste tyle mozliwosci zabawy.
Ostatnia edycja:
magdziarko a myslisz ze dla 2,5 latka jest ok?
Myślę, że tak mojej sąsiadki synek się bawi ma teraz trzy latka a ma tę cistolinę od dawna. Fajne są tez klocki francuskiej firmy Zoob...Można budować z nich niesamowite rzeczy , mozna dokupować zestawy z kołami. Klocki nie są tanie ( za 50 sztuka pewnie 50 zł) ale mój Olek lubie je do dzisiaj. Klocki wyglądają tak:
Ostatnia edycja:
Cisatolina jest super. Jest taka Play dogh czy jak to sie pisze z lodówką można lepic jedzenie - hamburgery, parówki itp super jest. Szczególnie dla dziewczynki
Albo dla mojego Wojciaszka, który uwielbia jedzenie.
Ma zestaw "piknik", można lepić tosty, banany, truskawki, bułeczki. Głuszku, ciastolina jest super już w tym wieku.
Julia!
Czerwcowa mama'08
a ja nie wiem co kupić Filipowi na gwiazdkę, do Eryki już mam prezent:-)
ja jestem na etapie sprzedawania hustawki przytulnego gniazdka bo ona jest do 9 kg. bo wczoraj na allegro kupiłam graco używaną do 13 kg, u mnie te hustawki zdają egzamin bo mogę wtedy coś zrobić i na siedząco nic mu się nie stanie,a tak kiedy leży to zdarza mu się zkrztusić
ja jestem na etapie sprzedawania hustawki przytulnego gniazdka bo ona jest do 9 kg. bo wczoraj na allegro kupiłam graco używaną do 13 kg, u mnie te hustawki zdają egzamin bo mogę wtedy coś zrobić i na siedząco nic mu się nie stanie,a tak kiedy leży to zdarza mu się zkrztusić
Mój Jasio dostał coś takiego (do lat 3)
Little Tikes Ogródek - Muzyczny ocean L160F - zdjęcia produktu
ostatnio uwielbia bawić się kulą
KULA PEŁZAK FISHER PRICE njd (481241139) - Aukcje internetowe Allegro
z tego co babcia mówiła pod choinkę dostanie taki garnuszek
Fisher Price grający garnuszek - Sklep Urwis (477588364) - Aukcje internetowe Allegro
a ja chcę kupić cos takiego
FISHER PRICE CYRKOWY POCIĄG Z KLOCKAMI (480836787) - Aukcje internetowe Allegro
lub
*d123* Fisher Price Gąsiennica Gawędziarka PL (487737630) - Aukcje internetowe Allegro
sama nie wiem co lepsze obie zabawki sa fajne
Little Tikes Ogródek - Muzyczny ocean L160F - zdjęcia produktu
ostatnio uwielbia bawić się kulą
KULA PEŁZAK FISHER PRICE njd (481241139) - Aukcje internetowe Allegro
z tego co babcia mówiła pod choinkę dostanie taki garnuszek
Fisher Price grający garnuszek - Sklep Urwis (477588364) - Aukcje internetowe Allegro
a ja chcę kupić cos takiego
FISHER PRICE CYRKOWY POCIĄG Z KLOCKAMI (480836787) - Aukcje internetowe Allegro
lub
*d123* Fisher Price Gąsiennica Gawędziarka PL (487737630) - Aukcje internetowe Allegro
sama nie wiem co lepsze obie zabawki sa fajne
Znalazłam jeszcze coś fajnego ale to dla starszego dzieciaczka
Fisher Price - ZAKRĘCONA GĄSIENICZKA ___ POCIĄG (479737931) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price - ZAKRĘCONA GĄSIENICZKA ___ POCIĄG (479737931) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Julia!
Czerwcowa mama'08
A ja kupiłam Filipowi taki śpioch na święta
Wlurowy pajacyk, pajac - MIKOŁAJ rozm. 80 (487755413) - Aukcje internetowe Allegro
Wlurowy pajacyk, pajac - MIKOŁAJ rozm. 80 (487755413) - Aukcje internetowe Allegro