reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Fajny strój , jeszcze fajniej będzie dzidzia w nim wyglądała.
Dziewczynki a wy planujecie przebrać się za pomocnice mikołaja , wieczorkiem ?
Widziałam też fajowe stroje :-D:-D:-D

Ola i Bartek wyglądają słodko,super te stroje!

Kasiu bardzo ciekawe te stroje pomocnice Mikołaja ale M. by się zdziwił;-):-D:-p

Ale fajne macie te stroje malych mikolajkow!Ja nic takigo nie moglam znalezc:-(
A a propos pomocnic ja widzialam koszule nocna dla niegrzecznej pomocnicy Mikolaja;-);-)

Fajne Mikołajki!:tak:

Co do ciastoliny i piaskoliny. Ciastolina jest świetna dla młodszych dzieci. Wojciaszek ma piaskolinę i dla niego jest to zbyt dorosła zabawka. Wydaje mi się, że dla 4-5 latka to fajny pomysł. No i jednak jest przy tym troche bałaganu.

Zależy jakie ma się dziecko. Moja Wercia miała przykazane że ma się bawić tylko przy biurku a jak wpadnie mojej siostry mały to mi lata po całym mieszkaniu z trykoliną i z dywanu to ciężko w ogóle zdjąć.
Mata moja Wercia miała chodzik ale już siedziała sama . Ja jej wtedy kupiłam żeby trochę się ruszała bo ona nie raczkowała i tylko siedziała i tyła .
Ola to piorun w porównaniu ze starszą i chodzik to jest jej nie potrzebny.

reklama
Do góry