reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Kasiau fajne to krzesełko.

A co powiecie o takiej zabawce. Moja sąsiadka kupiła dla trzylatka
Zamknij okno

09884787_b_600.jpg

Przecież musi mieć wszystko tak jak ja przy Domisiu.Ale dla mnie to szok cena za którą kupiliśmy. Bo jeszcze nie dawno na allegro była po 126 + przesyłka. Ale nie mam gdzie jej teraz schować:szok:.Chyba do garazu wyniose:-)

Magdziarka zabawka fajna.

Azile a lalka super i naprawde jak żywa wygląda ;-) mama mi powiedziała teraz jak byłam u nich że prezenty zawsze chowali do garażu, albo do babci- bo raz jak schowali do łóżka to ja znalazłam i sie rozpłakałam... hihi

reklama
ho ho Kasiu to drugie jak nocnik wygląda :-D fajne, takie fikuśne :tak:
a ja ciągle się zastanawiam czy zostawić to stare krzesełko czy kupic nowe :dry:

prezenty teraz na topie bo święta tuż tuż :tak: malutkiej coś pewnie kupimy, na pewno nie szczeniaczka-uczniaczka, bo teściowa się przymierza (teraz w hipermarketach są po ok. 93-94 zł :tak:). Zostaje nam jeszcze bratanica męża... zastanawialam sie nad ciastoliną, mała ma 4 lata więc chyba się jej spodoba :sorry2:

jeśli chodzi o zabawki jesteśmy z mężem zdania, że nie ma sensu kupować dużej ilości jakichkolwiek zabawek, tylko te edukacyjne (np. takie jak Magdziarka pokazała). Jedna konkretna zabawka, a tyle mozliwości :tak:

Do góry