reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Dzięki Marta za link. Faktycznie artykuł nie zachęca do kupna. Tak więc raczej się nie skuszę. Kacper też był wychowany bez chodzika i tym razem też nie zamierzam kupować.Chyba zamiast skoczka pomyślę o kupnie huśtawki za jakiś czas. Dzięki za podpowiedzi

reklama
Chciałam się Wam pochwalić moim dzisiejszym zakupem (a cieszę się z niego jak dziecko:-D). Byłam na krótkich zakupach, przechodziłam obok Mother Care i zobaczyłam wystawę świątęczną. I nie mogłam się oprzeć bucikom :-) Były jeszcze sukieneczki i pajacyki a'la strój mikołaja...i się poważnie zastanawiam nad kupnem, tym bardziej, ze nie są koszmarnie drogie-55zł. Fakt- pieniądze wydane na jedną okazję...ale jakie będą zdjęcia :tak:. I w te święta wiele osób z mojej rodziny po raz pierwszy zobaczy Krzysia...miło było by pokazać go w stroju św. Mikołaja :-D

Załączniki

• Resize of P1010722.JPG
    Resize of P1010722.JPG
    36,6 KB · Wyświetleń: 30
Marta ja byłam w tesco tydzień temu to jeszcze nic nie było...ale te spiochy są super. Koniecznie muszę iść zobaczyć bo 39 zł to jeszcze nie tak dużo. I tak trzeba kupic jakieś nowe spiochy lub pajaca do spania to akurat czemu nie świąteczne.

:-):-D Ja także zachorowałam na strój mikołajaaa ;-) widzialam ofertę Tesco - cena kusi - nie da sie ukryc, wczoraj byłam w H&M i też są super komplety dla maluchów...

No,ja tez musze sie rozejrzec za takim swiatecznym strojem,bo chcemy zrobic kartki swiateczne ze zdjeciem Mai:-)

Polecam Wam z całego serca produkt dla chłopców. Olek go dostał jak miał 6 lat i się sprawdził

Elektronik. bardzo fajna zabawka i twórcza..można nawet wykonać radio.
Oddajemy w Twoje ręce kompletny zestaw elementów, który pozwoli dzieciom poznać wspaniały świat elektroniki i elektrotechniki. Wszystkie elementy wchodzące w skład zestawu są zaprojektowane w sposób umożliwiający ich bezproblemowe i bezpieczne łączenie za pomocą zaciskanych złączek. Na płycie montażowej łatwo i całkowicie bezpiecznie można zestawiać różne układy elektroniczne sterowane: magnesem, wodą, dotykiem, światłem i dźwiękiem, uzyskując tak intrygujące jak: błyskające żarówki, wentylatory napędzane silnikiem, latające śmigła i mnóstwo fantastycznych efektów dźwiękowych.

Łącząc zabawę z nauką, dzieci poznają tajniki budowy obwodów elektronicznych i z pewnością będą zachwycone wynikami samodzielnie przeprowadzonych doświadczeń. Starsze dzieci mogą w jeszcze większym stopniu pogłębiać swoją wiedzę i rozwijać wyobraźnię budując własne, zaprojektowane przez siebie układy.

W zestawie zastosowano odpowiednio i niezawodne elementy, co z pewnością ułatwi młodszym dzieciom łączenie obwodów. Zbudowanie takich układów z zastosowaniem małych i delikatnych części byłoby bowiem niezwykle trudne.

Pamiętajmy, że zrozumienie praw i zasad obowiązujących w tak powszechnej przecież elektronice jest niezwykle ważnym aspektem edukacji każdego dziecka. Zestaw zawiera instrukcję w języku polskim i przeznaczony jest dla dzieci powyżej 7 roku życia. Wymagane są 4 baterie R6 - baterie należy zamawiać oddzielnie.

reklama
Madziu ty to znasz moje myśli. Właśnie upatrzyliśmy dla Gabryś takie cudo na święta tylko nie byliśmy przekonani czy sobie z tym poradzi. Ale już wiem ze da rade. Dzięki jesteś wielka!!!!!!!!!!!!!

Do góry