reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Ja kupilam wreszcie krzeselko - przesledzilam temat i wybralam chicco - dlatego ze ma wkladke dla mlodszego i mniejszego gabarytowo dziecka. Zadne inne krzeslo nei mialo tej opcji - wiec sie skusilam, aby moc wkrotce juz z niego korzystac.
I ogolnie mi sie bardzo podoba
Musze powiedziec ze zaoszczedzilam minimum 60 zl - wyszukalam aukcje z wysylka bezp od dystrybutora w fajnej cenie - ale nei ma tak dobrze - czas oczekiwania do 20 dni roboczych. Poniewaz jednak mi sie nei spieszy - pierwsze pokarmy stale bbede wprowadzac najwczesniej w polowie 6 miesiaca - krzeslo akurat dojdzie na czas - obliczylam ze ok 10 grudnia przysla. wiec czekam...
Jakby ktos byl zainteresowany - polecam aukcje
KRZESELKO CHICCO POLLY 2 W 1 DO KARMIENIA (479537681) - Aukcje internetowe Allegro

a tak wyglada nasze

Mlkaa krzesło rewelacja. Moje Rainforest też dzisiaj doszło. Ja również długo czekałam - koło miesiąca - ale tak jak Ty zaoszczędziłam kilkadziesiąt zł.

Lorci faajny statek :tak:

My chyba nie będziemy jednak kupowac krzesełka, zobaczymy jak się ma rodzinne pokoleniowe ;-) jak będzie nieciekawe, to wtedy kupimy nowe :tak:

Dziewczyny mam oytanki, pod czym śpią na noc Wasze dzieciaczki :confused: u nas do tej pory sprawdzal się kocyk lub kołedrka, ale mała tak się wierci, że rozkopuje się i nie sposób ją ciągle przykrywać :sorry2: myślałam o śpiworku, ale ona sie teraz strasznie okręca i mam wrażenie, że się w niego zapłącze :dry:

mata ja korzystam z kołderki:tak: Mikoś też się rozkopuje ale u mnie jest ciepło w domu także nie martwię się że zmarznie:happy: z resztą do tej pory rozkopywał się krótko przed pobudką:tak:

Mata-u nas Maja od poczatku spi w spiworku,super rzecz.Do tego przykrywam ja jeszcze kocykiem,ale ona go rozkopuje.A tak zawsze ma plucka przykryte.Czasem podwija jej sie koncowka pod nogi,ale przynajmniej jest jej ciagle cieplo.Ja jestem baaardzo zadowolona:-)

Dziewczyny mam oytanki, pod czym śpią na noc Wasze dzieciaczki :confused: u nas do tej pory sprawdzal się kocyk lub kołedrka, ale mała tak się wierci, że rozkopuje się i nie sposób ją ciągle przykrywać :sorry2: myślałam o śpiworku, ale ona sie teraz strasznie okręca i mam wrażenie, że się w niego zapłącze :dry:
U nas też Antoś po kołderką i najczęściej odkryty ale jakoś nigdy nie jest specjalnie zimny ale i u nas w mieszkaniu jest bardzo ciepło.

reklama
U mnie w domu to normalnie tropiki.
Moja śpi bez skarpetek i w śpiochach przeważnie że ma gołe stópki
Ogólnie jak śpi ze mną to się nie odkrywa bo duża ta kołdra a jak nawet to zawsze ma ciepłe stopy

Do góry