mata-kow
mama do kwadratu :)
Asiowo ale to fotelik 9-24 czy 0-24
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie też kasa ogromna. Nie wiem kto te ceny wymyśla.. Ja kupiłam nosidło i na razie sie jeszcze mieścimy, Tylko jak długo. My też dużo nie jeżdzimy więc nie wiem jak to będzie z kolejnym fotelikiem.Może i fajny ten fotelik ale ta cena jest nie fajna . My rzadko jeździmy samochodem więc raczej szkoda mi takiej kasy
My samochodu nie zmieniliśmy;-)...taniej wyszło kupić inny fotelik, niż ten na początku upatrzonyJoanna fajny fotelik. Kurcze muy też mamy krótkie pasy w aucie i mam nadzieję, że się nie okarze, że musimy auto zmienić
To tak jak mój M. Ma argument, że w stary samochód ledwo się z małym i jego klamotami mieścimy i przydałby się kombi.Marta mój M bardzo by się ucieszył jakby się okazało, że trzeba auto zmienić nawet z powodu pasów. ;-) Narazie to ja go stopuję, bo on już by kupił inne. Nie możemy się tylko dogadać co do rodzaju bo on chce kombi a ja vana.
Fakt, trochę fotelik kosztował. Zapłaciliśmy za niego 800 zł. Ale my często wsadzamy małego do samochodu. Całą rodzinę mamy poza Warszawą, minimum 1,5 godz drogi. A nasz stary fotelik to była masakra. Nawet nie chodzi o wielkość, ale o pasy, które były za nisko zamontowane i spadały małemu z ramionek. Ostatnio , żeby jako tako jeździć, związywałam je wstążeczką na wysokości brzuszka Krzysia. Wyobrażacie sobie, że nie było to zbyt bezpieczne. Wiec w sumie nie mieliśmy wyjścia...no chyba, że siedzieć w domu i nie odwiedzać dziadków. W każdym razie na bezpieczeństwie małego nie zamierzamy oszczędzać. Najwyżej będzie miał mniej zabawek.;-);-);-)Może i fajny ten fotelik ale ta cena jest nie fajna . My rzadko jeździmy samochodem więc raczej szkoda mi takiej kasy