reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Może i fajny ten fotelik ale ta cena jest nie fajna . My rzadko jeździmy samochodem więc raczej szkoda mi takiej kasy
Dla mnie też kasa ogromna. Nie wiem kto te ceny wymyśla.:zawstydzona/y::szok:. Ja kupiłam nosidło i na razie sie jeszcze mieścimy, Tylko jak długo. My też dużo nie jeżdzimy więc nie wiem jak to będzie z kolejnym fotelikiem.

Asiowo to może jakby był tyłem do kierunku jazdy zamontowany dałoby go bardziej do tylu odchylić :confused: czy to maksymalnie jest odchylone :confused:
Normalnie porażka z tymi fotelikami.... to w czym maja jeździć te wieksze dziciaczki :baffled:

Asiowo-my mielismy Vectre z 1997 roku i bylismy bardzo zadowoleni-tez marzy nam sie ta nowa;-)

My z fotelikiem na razie nie mamy problemu-nasz Maxi Cosi ma jeszcze miejsce nad glowka.

Joanna fajny fotelik. Kurcze muy też mamy krótkie pasy w aucie :baffled: i mam nadzieję, że się nie okarze, że musimy auto zmienić :baffled:
My samochodu nie zmieniliśmy;-)...taniej wyszło kupić inny fotelik, niż ten na początku upatrzony :-D:-D:-D
Marta mój M bardzo by się ucieszył jakby się okazało, że trzeba auto zmienić nawet z powodu pasów. ;-):-D Narazie to ja go stopuję, bo on już by kupił inne. Nie możemy się tylko dogadać co do rodzaju bo on chce kombi a ja vana.
To tak jak mój M. Ma argument, że w stary samochód ledwo się z małym i jego klamotami mieścimy i przydałby się kombi.

Może i fajny ten fotelik ale ta cena jest nie fajna . My rzadko jeździmy samochodem więc raczej szkoda mi takiej kasy
Fakt, trochę fotelik kosztował. Zapłaciliśmy za niego 800 zł. Ale my często wsadzamy małego do samochodu. Całą rodzinę mamy poza Warszawą, minimum 1,5 godz drogi. A nasz stary fotelik to była masakra. Nawet nie chodzi o wielkość, ale o pasy, które były za nisko zamontowane i spadały małemu z ramionek. Ostatnio , żeby jako tako jeździć, związywałam je wstążeczką na wysokości brzuszka Krzysia. Wyobrażacie sobie, że nie było to zbyt bezpieczne. Wiec w sumie nie mieliśmy wyjścia...no chyba, że siedzieć w domu i nie odwiedzać dziadków. W każdym razie na bezpieczeństwie małego nie zamierzamy oszczędzać. Najwyżej będzie miał mniej zabawek.;-);-);-)

Widze ze problem pasow to nie tylko ja mam. U nas fotelik tylko na przednim siedzeniu na tyle w ogole nie wchodiz w gre bo pasa duuuzo brakuje . mamy Ibize.

Joasiu, fajny fotelik.

Ja mam takie zdanie, że w foteliki warto inwestować szczególnie jeśli ktoś dużo jeździ no i oczywiście jeśli ktoś ma na to kasę. Ale fakt, że są strasznie drogie.
Fotelik dla Wojtka ten do 18 kg był zrzutkowym prezentem urodzinowym dla niego od jednych i drugich dziadków. Wolałam porządny fotelik od kolejnego samochodziku.

Wszystko jest dla ludzi. Można kupić dobrej marki ale na przykład używany.
Ja tam się nie stresuje fotelikiem bo my jeździmy raz w tygodniu albo i to nie a potem jak mąż wyjeżdża to on do nas jedzie więc ;-)

reklama
A ja dzis w koncu zamówiłam krzesełko dla małej, tzn. babcia dała kase w ramach prezentu pod choinke i kazała mi jeszcze zabawke kupic:-p:

Krzeselko ALICE COMFORT ARTI + Regulacja Podnozka (470204327) - Aukcje internetowe Allegro

NAJNOWSZE ORGANKI FARMERA NOWOŚĆ EDUKACJA (476262500) - Aukcje internetowe Allegro

a ja kupiłam lusterko do samochodu, bo od wczoraj mała jezdzi juz na tylnym siedzeniu, bede sie czuła jakos pewniej, ze mimo to bede ja widziec:tak::
Lusterko do obserwacji dziecka w samochodzie (472250664) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry