reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ten Graco też jest fajny i dużym plusem jest to, że tyłem do kierunku jazdy można dziecko wozić do 13 kg, bo najczęściej jest do 10 kg :tak:

Będzie się trzeba z małą wybrać poogląać, pomierzyć... a potem w necie zamówić :-p
tylko w naszej dziueze dużego wyboru nie ma :crazy:

reklama
My potrzebujemy dużego fotelika, bo i Dobrusia jest duża ;-)
tu jej fotka w leżaczku-bujaczku (nie żałuję, że kupiłam ten duży :tak:)
a na drugiej fotce malutka w nowej czapusi :-) made by mamusia ;-):-D

My potrzebujemy dużego fotelika, bo i Dobrusia jest duża ;-)
tu jej fotka w leżaczku-bujaczku (nie żałuję, że kupiłam ten duży :tak:)
a na drugiej fotce malutka w nowej czapusi :-) made by mamusia ;-):-D
Mata sliczna czapusia.. Dla dziewczynki to mozna duzo zrobic , kapelusiki czapeczki a dla chółopca nie ma takiego wyboru

Mata-przesliczna czapeczka!Ty to masz talent!:-)A dobrusia jakos sie wydluzyla-juz nie jest taka kluseczka;-)

Mata śliczna czapeczka!
I co to znaczy mieć do czegoś talent:-D ja chyba nawet szalika bym nie zrobila.:-D za to naprawilam sobie żelazko:-D

Mata, Ty to masz talent kobito!!! Ja nawet nie umiałabym trzymac w rękach szydełka czy drutów ( nawet nie wiem czym to robiłaś :zawstydzona/y:)
Możesz przeciez zarabiac na tym!!! A do tego jak to lubisz??!! Pozazdrościc talentu!!:tak:

Dzięki dziewczyny za kompementy :zawstydzona/y::-) talent to ja mam marny, bo to podstawowe elementy szydełkowania, tyle na razie umiem :zawstydzona/y: coś bardziej skomlikowanego to dużo zabawy i bez szczegółowego schematu nie da rady (z opisów słownych niewiele kumam :zawstydzona/y:)

Mata, Ty to masz talent kobito!!! Ja nawet nie umiałabym trzymac w rękach szydełka czy drutów ( nawet nie wiem czym to robiłaś :zawstydzona/y:)
Możesz przeciez zarabiac na tym!!! A do tego jak to lubisz??!! Pozazdrościc talentu!!:tak:

Hi hi mąż wpadł na to samo ;-):-D i własnie czekam na dostawę włóczek i szydełek ;-) zawsze jakaś kaska wpadnie, a mąż stwierdził, że chodliwy towar, a u niego w pracy dużo młodych mamuś :tak:

reklama
Do góry