reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

widze ze juz na nowe foteliki sie przesiadacie...my jeszcze w maxi cosi
potem mam Deltima - ale nei kupujecie - nazywa sie maly podroznik - 9-25 kg... - to tak jakby ktos sie zastanawial

wpadam z zapytaniem do mam ktore maja juz krzeselka do karmienia - czy Wasze maluszki nie topia sie w nich i jak daja rade? Wlasnie sie zastanawiam czy juz nie kupic takiego z odchylanym oparciem - bo my do 6 mies na piersi lecimy - ale juz teraz w jadalni bym ja sobie w nim ulokowala - dla towarzystwa. Tylko nei wiem czy nei za wczesnie? Czy zda egzamin??

reklama
wpadam z zapytaniem do mam ktore maja juz krzeselka do karmienia - czy Wasze maluszki nie topia sie w nich i jak daja rade? Wlasnie sie zastanawiam czy juz nie kupic takiego z odchylanym oparciem - bo my do 6 mies na piersi lecimy - ale juz teraz w jadalni bym ja sobie w nim ulokowala - dla towarzystwa. Tylko nei wiem czy nei za wczesnie? Czy zda egzamin??

Moje krzesło będzie za 3 tygodnie ..to wtedy Ci powiem, czy Antoś w nie nie wpada.

Milka, ja mam po Wojtku takie krzesełko z odchylanym oparciem. Wojtek zasiadł w nim jak miał 7 miesięcy (wcześniej był karmiony w leżaczku) i to że było odchylane bardzo się sprawdziło.
My Stasia do krzesełka to jeszcze za jakiś czas posadzimy, bo na razie tylko cyś.

A co do fotelika samochodowego, to ja dopiero zmienię, jak Staś będzie miał rok (o ile w obecnym zmieści się przez cały ten czas). Fotelik 9-18 kg mamy maxi cosi i jest super. Dostanie go Staś, a Wojtek kolejny rozmiar.

Własnie mam problem, bo Michał mi się przestqaje mieśc w fotelik 0-13 ale ja mam taki bardzo gleboki i jest kijowy bo własnie dziecko szybko z niego wyrasta.
Marysia jezdzi w tym 9-18 a ma dopiero 13 i pól kilo i jest chyba za mała żeby się przesiąśc do tego największego. nie wiem co mam teraz zrobić. Michaś jest za mały zeby jezdzic przodem do kierunku jazdy a do tego on nie siedzi i mysle czy kupic nowy fotelik taki plytki 0-13 jakiś tańszy lub używany czy juz taki jak ktorac tu wklejała ten Graco ze mozesz tyłem i przodem i starcza na dluzej.
Nie wiem czy Michał za 3-4 miesiace nie wyrosnie mi z tego najmnijeszego fotelika bo on jest jednak dośc duży a Marysia to chyba długi jeszcze nie będzie gotowa do tego największego bo ona jest dośc drobna.
Jak myslicie?

Głuszku my będziemy kupowac fotelik 0-18, bo mała jak jest w grubszym ubranku, to nawet nie ma się jak ruszyć i jest jej niewygdnie, więc dłuższe trasy odpadają, główka troszkę już wystaje, no i wyciągnąć ją z nosidełka to sztuka :sorry2:

przyglądam się takim

NOWOŚĆ 2008 NOWY ZOOTY RIDER JUPITER 0-18 kg LUX (470343996) - Aukcje internetowe Allegro
FOTELIK SAMOCHODOWY 0-18 KG OKAZJA (466555157) - Aukcje internetowe Allegro
0-18 Super bezpieczny Miękka wkładka + GRATIS (470850162) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry