reklama
ja raczej zaopatrzę się w nosidełko
chustę chciałam lecz jakoś zwątpiłam czy dam radę z tym wiązaniem i czy na pewno będę z niej korzystać
nosidełko będę mogła używać już za miesiąc także na wycieczki będzie jak znalazł do tego szkrabek będzie mógł podziwiać widoki:-)
chustę chciałam lecz jakoś zwątpiłam czy dam radę z tym wiązaniem i czy na pewno będę z niej korzystać
nosidełko będę mogła używać już za miesiąc także na wycieczki będzie jak znalazł do tego szkrabek będzie mógł podziwiać widoki:-)
Elizko ja własnie czekam na swój. jak przyjdzie napisze coś więcej.
Tutaj aukcjaLEZACZEK FISHER RAINFOREST + INTERAKTYWNY PALAK (403309234) - Aukcje internetowe Allegro
Tutaj aukcjaLEZACZEK FISHER RAINFOREST + INTERAKTYWNY PALAK (403309234) - Aukcje internetowe Allegro
agusia04
Czerwcowa mama'08
Eliza ja mam taki i jestem bardzo zadowolona. Zwłaszcza, że nie muszę Kacpra ścigać z niego bo jest do 18kg. I może śmiało na nim siedzieć. Więc jestem spokojna, że leżaczek wytrzyma masę Kacperka. Polecam
_______FISHER PRICE Leżaczek-Bujaczek do 18kg 2w1 (404792738) - Aukcje internetowe Allegro
_______FISHER PRICE Leżaczek-Bujaczek do 18kg 2w1 (404792738) - Aukcje internetowe Allegro
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Bartus dzisiaj chwile sie pobujał z 15 min i juz w płacz do chce do cyca, ale tak to tez nie lubi siedziec w nim
reklama
ja myslę, że nasze dzieci muszą do wszystkiego dorastać...i przyjdzie czas na leżaczki i inne rozrywki. Mój Antoś przez pierszy miesiąc nie miał zadnego umilacza zycia i myslę, że to ok..bo jeszcze dobrze otoczenia nie poznał a tu juz jakieś cuda nad głową. Ale włąsnie przyszedł czas na cosik nowego - i to właśnie będzie lezaczek