reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

My planujemy chrzest we wrześniu :tak: w tym miesiącu braliśmy ślub i nawet pogoda dopisała więc myślę, że to dobry pomysł. A u nas 3 chrzty pokolei, ciotecznej bratanicy w lipcu, ciotecznego siostrzeńca w sierpniu i naszego Jasia we wrześniu :-)

reklama
Od kiedy można maluszka kłaść na macie edukacyjnej? Mała coraz lepiej potrafi skupiać wzrok i się zastanawiam, czy nie zaintetresowałaby sie matą... a jakie zabawki jeszcze proponujecie? Nie wiem co jest dobre dla takich szkrabków :sorry:

Marta ja też się zastanawiałam ale najpierw kupię karuzelę do łóżka , matę kupię na pewno i położę ją jak się zainteresuje to dobrze, jak nie to poczeka. Moja ma zawieszonego balona z helem nad łóżkiem i się na niego patrzy , ogólnie z dnia na dzień szkraby widzą coraz lepiej to i wszystko ciekawe dookoła

My wczoraj kupiliśmy Maleńkiej karuzelkę no i zainteresowana jest nią bardzo, matę chyba troche później kupimy, może jak będzie miała koło 6-7 tygodni nie wcześniej :dry:

mata ja mam karuzelkę która wzbudza potężne zainteresowanie i mam matę która może jeszcze tak małego nie cieszy ale 15 minut spokoju mam:-D

Nasza Zuzanka już od jakiegoś czasu z zafascynowaniem obserwuje otaczający ją świat :-D więc mamy i karuzele , i fosforyzujące gwiazdki na moskitierze nad łóżeczkiem , do tego fantastyczny bajecznie kolorowy pluszowy pałąk do wózka i fotelika z grzechotkami! Spisuje sie super. Teraz przyszedł czas właśnie na mate , zwłaszcza ze mała fantastycznie dzwiga głowke .

reklama
tez mam karuzelke nad lozeczkiem ale problem w tym ze Maly tam nie chce lezec...moze powinnismy powiesic nad naszym lozkiem:-D:-D:-D

Do góry