My planujemy chrzest we wrześniu w tym miesiącu braliśmy ślub i nawet pogoda dopisała więc myślę, że to dobry pomysł. A u nas 3 chrzty pokolei, ciotecznej bratanicy w lipcu, ciotecznego siostrzeńca w sierpniu i naszego Jasia we wrześniu :-)
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Od kiedy można maluszka kłaść na macie edukacyjnej? Mała coraz lepiej potrafi skupiać wzrok i się zastanawiam, czy nie zaintetresowałaby sie matą... a jakie zabawki jeszcze proponujecie? Nie wiem co jest dobre dla takich szkrabków
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Marta ja też się zastanawiałam ale najpierw kupię karuzelę do łóżka , matę kupię na pewno i położę ją jak się zainteresuje to dobrze, jak nie to poczeka. Moja ma zawieszonego balona z helem nad łóżkiem i się na niego patrzy , ogólnie z dnia na dzień szkraby widzą coraz lepiej to i wszystko ciekawe dookoła
Nasza Zuzanka już od jakiegoś czasu z zafascynowaniem obserwuje otaczający ją świat więc mamy i karuzele , i fosforyzujące gwiazdki na moskitierze nad łóżeczkiem , do tego fantastyczny bajecznie kolorowy pluszowy pałąk do wózka i fotelika z grzechotkami! Spisuje sie super. Teraz przyszedł czas właśnie na mate , zwłaszcza ze mała fantastycznie dzwiga głowke .
reklama