reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Dziewczyny polećcie mi jakąś dobrą spacerówkę, z regulacją oparcia bo szwagierka pilnie poszukuje i tak się zastanawiamy jaką wybrać :) :-):-)

Asiowo, doskonale cię rozumiem - ja też na kącik Malutkiej mogłabym się patrzeć godzinami, zwłaszcza teraz, jak Melka nadal w szpitalu :)

reklama
Nam dziś przyszła babcia przyzwiozła łóżeczko:-) Stoi już złożone i się wietrzy... ;-)
Teraz to potrafiłabym godzinami siedziec w pokoiku od małej:-) a jak juz tam ona bedzie leżeć to już w ogóle...:-p Nie umiem się już doczekać małej... Z USG termin wyszedł na 21.06 wiec jest szansa, że za 2 tygodnie mała bedzie juz na brzuszku:-)ehhhh... :happy::happy::happy:
Cześć dziewczyny :-)
Asiowo - ja też termin na 21.06 :-) ale mam nadzieję że moja dziecinka będzie wcześniej :-D. Pokój urządzony i często do niego zaglądam... mebelki, łóżeczko, wózek - wszystko stoi i czeka, jak ja na małego gościa :-D Jestem już taka niecierpliwa... Pozdrawiam wszystkie czerwcóweczki :-)

Marlena wiem ze to czekanie jest najgorsze- niby u mnie ma byc lada chwila, a jakos tak sie nie czuje- zero skurczów itp, itd. niby ginka mówiła ze brzuch juz nisko i ze powinno sie przyspieszyc... ale wydaje mi sie ze z moim szczesiciem to pewnie przterminuje sie :eek:
Mata mam taką samą wanienkę z tą kaczuszką tylko kolor morski ;-):-)

reklama
Do góry