reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Patyku, Patyku, witaj w teutoniowym klubie!!! Ja też mam 4 duże koła- wóz stabilny, a wetrepy nam nie będą straszne:tak:. Jakos mnie w ogóle nie pociągały skrętne koła, klasyka jak zawsze wygrywa u mnie z nowoczesnością...;-)
Mam ( jak i magdziarka) parasolkę w komplecie.

Zastanawiam sie nad kremami z filtrami, bo kupiłam nivea baby, a potem przeczytałam, że od 3 miesiąca dopiero... macie jakieś sprawdzone?

reklama
behemottku też miałam problem co do kremu ale zakupiłam musteli spf50 - krem do ochrony przeciwsłonecznej skóry noworodków, niemowląt i dzieci, do tanich co prawda nie należy ale jako jedyny który udało mi się znaleźć nadaje się dla malutków od 1 dnia:tak:

Patyku, Patyku, witaj w teutoniowym klubie!!! Ja też mam 4 duże koła- wóz stabilny, a wetrepy nam nie będą straszne:tak:. Jakos mnie w ogóle nie pociągały skrętne koła, klasyka jak zawsze wygrywa u mnie z nowoczesnością...;-)
Mam ( jak i magdziarka) parasolkę w komplecie.

Zastanawiam sie nad kremami z filtrami, bo kupiłam nivea baby, a potem przeczytałam, że od 3 miesiąca dopiero... macie jakieś sprawdzone?

:-):-):-):-):-)

Mnie też nie pociągały skrętne koła.
Ja mam krem Linomag Sun
sun_prosto.jpg

a ja się pochwalę moim najnowszym nabytkiem :-):-) miałam nic nie kupować już Melce ale te butki się na mnie rzuciły i to dosłownie:-):-) w sumie większa radocha dla mnie niż dla Małej bo przecież zanim zacznie tuptać to troszkę minie, ale...:-):-):-)

Myszka śliczne te buciki :sorry:

My kupiliśmy na razie to te konkretne rzeczy, a z ubranek to tak na dobrą sprawę jeszcze dużo nam brakuje i się boję, że jak zacznę kupować, to nie będę mogła się oprzeć :baffled: i jestem pewna, że kupię sporo rzeczy spoza listy :-D

Mata - dobra rada - karty płatnicze zostaw w domku:-):-):-) Poza tym, masz przynajmniej kupione konkretne rzeczy, ciuszki to obecnie żaden problem byle TESCO ma :-):-) nota bene buiczki właśnie w TESCO zakupione he he:-) teraz tylko muszę upolować materiał na sukieneczkę dla małej do bucików :) i wywlec maszynę z garderoby :-):-)

Kasiu, ciężko się oprzeć oj ciężko a wszytko dlatego, że te bobikowe ciuszki są po prostu słodkie :)

No właśnie ja nawet zwykłych konkretów nie mam, ot kilka ubranek nowych, a reszta z "odzysku" ale jak to z takimi ubrankami bywa, to za duże, to za grube itp. mało w moim guście, więc szał zakupów ubranek jeszcze przede mną, a że za długo nie dam rady z moimi słoniowatymi nogami chodzić po sklepach, będę brała zapewne wszytsko co mi się spodoba :baffled: ale mąż przeżył zakup wózka (o dziwo nie było mu żal rozstać się z pokaźną sumką) to myslę, że zakup ubranek tez przeżyje ;-) a ja wolę płacić gotówką, bo mam wtedy większą świadomość wydanej kasy, bo jak płacimy kartą, to w ogóle się nie czuje, że kaska z konta wypływa ;-)

W biedronce ostatnio też były ciuszki - bodziaki po 4 zeta i takie tak śpiochy - też parę kupiłam bo były po 5 zeta ale fajne. Doszłam do wniosku, że po tych Tesco i Biedronkach i innych marketach co jakiś czas rzucają ciuszki maluszkowe i można trochę taniej kupić niż w sklepie dziecięcym. Takie body czy śpiochy. Jakość podobna a cena dużo niższa . Poza tym dzidzia szybko rośnie to takie rzeczy nawet nie zdążą się zniszczyć.

reklama
Akurat w Tesco są ciuchy Cherokee i ja je od dawna kupuje Marysi bo są niedrogie a jakosć niektórych jest super. Co prawda ciucholand wygrywa ale nie zawsze się wszytsko upoluje.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry