reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Fajne ale tak tylko popatrzeć - używać? NIE wyobraźcie sobie minę babci na widok dzidzi z takim smokiem w buzi :-)

reklama
Magdziarko, śliniaki są super! A ten samochodowy gadżet na dziecięce rzeczy fajny, ale z drugiej strony można mieć wszystko popakowane w torbie.

ale niektóre nie są takie złe
Baby Smiles Dummies

ten z piłką, to super na EURO, mi podoba sie też ten żólty usmiech, no i nosek świnki nie jest taki zły ;-)
Mata no tez zolty jest jeszcze ok..a tamte mi sie kojarza z osmieszaniem malucha...z tego co wyczytalam to mozna ich uzywac od 6mies w gore...
nie wiem czy pisalyscie cos kiedys dziewczyny na temat takiego nosidelka?
!!NOSIDEłKO ACTIVE INFANT -DZIECKO BLISKO CIEBIE! (378380980) - Aukcje internetowe Allegro

Przepraszam, że się wtrącam (jestem mamusią wrześniową), ale juz powoli zastanawiam się nad wyborem jakiegoś wózka, jak na razie mam tylko jeden typ a mianowicie wózek firmy Tako model FAST RIDER, jeśli możecie to odpowiedzcie czy słyszałyście coś na temat tych wózków.

Przepraszam, że się wtrącam (jestem mamusią wrześniową), ale juz powoli zastanawiam się nad wyborem jakiegoś wózka, jak na razie mam tylko jeden typ a mianowicie wózek firmy Tako model FAST RIDER, jeśli możecie to odpowiedzcie czy słyszałyście coś na temat tych wózków.
Przykro mi ale nie moge Ci pomoc Celka moze dziewczyny cos Ci napisza,Wilmku ale fajne to nosidelko podoba mi sie zielen;-)Urocze te sliniaczki nie zrozumcie mnie zle ale takich smoczkow dzidzi bym nie dala sa fajne ale tylko na obrazku

Ostatnia edycja:
Celka - moze zapytaj na innych watkach mam ktore uzytkuja juz prtzynajmniej z pol roku wozeczki - bo co mozna powiedziec nawet jesli sie kupilo a nie odbylo jeszcze zadnego spacerku...albo po kilku dniach uzytkowania..Wady wychodza tak naprawde w praniu. Wiec propomuje zrobic skok na np styczen 2008 i zapytac dziewczyn;-)

reklama
Do góry