reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
ale niektóre nie są takie złe
Baby Smiles Dummies
ten z piłką, to super na EURO, mi podoba sie też ten żólty usmiech, no i nosek świnki nie jest taki zły ;-)
Baby Smiles Dummies
ten z piłką, to super na EURO, mi podoba sie też ten żólty usmiech, no i nosek świnki nie jest taki zły ;-)
Mata no tez zolty jest jeszcze ok..a tamte mi sie kojarza z osmieszaniem malucha...z tego co wyczytalam to mozna ich uzywac od 6mies w gore...ale niektóre nie są takie złe
Baby Smiles Dummies
nie wiem czy pisalyscie cos kiedys dziewczyny na temat takiego nosidelka?
!!NOSIDEłKO ACTIVE INFANT -DZIECKO BLISKO CIEBIE! (378380980) - Aukcje internetowe Allegro
Przepraszam, że się wtrącam (jestem mamusią wrześniową), ale juz powoli zastanawiam się nad wyborem jakiegoś wózka, jak na razie mam tylko jeden typ a mianowicie wózek firmy Tako model FAST RIDER, jeśli możecie to odpowiedzcie czy słyszałyście coś na temat tych wózków.
no to szkoda faktycznie, ale jeszcze sie spotkamy na pewno!!!!Kurcze a ja tam bywałam po 3 razy w tygodniu jak na szkołe rodzenia jeździłam i czasmi czekała na tramwaj... widzisz a tak to mogłyśmy pogadac ;-):-)
marlena nad
:)
Przykro mi ale nie moge Ci pomoc Celka moze dziewczyny cos Ci napisza,Wilmku ale fajne to nosidelko podoba mi sie zielen;-)Urocze te sliniaczki nie zrozumcie mnie zle ale takich smoczkow dzidzi bym nie dala sa fajne ale tylko na obrazkuPrzepraszam, że się wtrącam (jestem mamusią wrześniową), ale juz powoli zastanawiam się nad wyborem jakiegoś wózka, jak na razie mam tylko jeden typ a mianowicie wózek firmy Tako model FAST RIDER, jeśli możecie to odpowiedzcie czy słyszałyście coś na temat tych wózków.
Ostatnia edycja:
milkaaa
Czerwcowa mama'08
Celka - moze zapytaj na innych watkach mam ktore uzytkuja juz prtzynajmniej z pol roku wozeczki - bo co mozna powiedziec nawet jesli sie kupilo a nie odbylo jeszcze zadnego spacerku...albo po kilku dniach uzytkowania..Wady wychodza tak naprawde w praniu. Wiec propomuje zrobic skok na np styczen 2008 i zapytac dziewczyn;-)
reklama
marlena nad
:)
Milka sliczny kacik masz gust kobieto sliczne kolorki bardzo przytulnie i milutko naprawde PIEKNIE