reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

ja tez lubie ciuszki z Tesco...sa calkiem niezlej jakosci poza tym maz ma karte znizkowa 10% wiec zawsze cos mozna zaoszczedzic:-)

reklama
Ja tez ostatnio zaglądam do ciucholandu i upolowałam fajną koszulkę dla małej nexta i sukienunię markową , dla małej fajne gatki firmowe - ale zbytnio nie grzebałam, wlazłam , znalazłam co trzeba i wyszłam , nie umiem grzebać i wyszukiwać .

Patyczku, fajna fura.:tak:

Myszko, słodkie te buciki.:-)

My też dokupiliśmy parasolkę i już dziś bardzo się przydała. Sama budka nie wystarczy, np. jak mamy słońce z tyłu.

Mamoot to Staś już spacerek zaliczył? To właściwie kiedy z maluszkiem można ju ż wyjść? Dobrze, że rodzimy w lato, bo zimą to dłużej chybna trzeba czekać ze spacerkiem...

mata myślę że wszystko zależy od samopoczucia po porodzie, ja oliwkę urodziłam w listopadzie, na trzeci dzień do domku a w czwartej dobie zaliczyłam z małą 2 godzinny spacerek, teraz też mam nadzieję, że szybko wyjdę na powietrze zwłaszcza że taka piękna pogoda, bardzo mi brakuje spacerków ale ta końcówka ciąży i te upały nie są sprzyjające, ale już niedługo

Mata u nas mowia ze mozna juz na drugi dzien isc na spacerek jak jest cieplo...ale w UK troche inaczej do wszystkiego podchodza wiec...

Marta, tak jak piszą dziewczyny, jak ciepło to można szybko wychodzić. Ze Stasiem byliśmy w czwartek, czyli w 4 dobie, a z Wojciaszkiem chyba w 3 dobie.

reklama
Nam dziś przyszła babcia przyzwiozła łóżeczko:-) Stoi już złożone i się wietrzy... ;-)
Teraz to potrafiłabym godzinami siedziec w pokoiku od małej:-) a jak juz tam ona bedzie leżeć to już w ogóle...:-p Nie umiem się już doczekać małej... Z USG termin wyszedł na 21.06 wiec jest szansa, że za 2 tygodnie mała bedzie juz na brzuszku:-)ehhhh... :happy::happy::happy:

Do góry