reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja tez ostatnio zaglądam do ciucholandu i upolowałam fajną koszulkę dla małej nexta i sukienunię markową , dla małej fajne gatki firmowe - ale zbytnio nie grzebałam, wlazłam , znalazłam co trzeba i wyszłam , nie umiem grzebać i wyszukiwać .
marlena nad
:)
Myszko sliczne te buciczki,coreczka jest modnisia:-)
marlena nad
:)
Ja tez nie mam parasolki moze powinnam dokupic?dzisiaj przejde sie do dzidziusiowego sklepu i sprawdze cenki:-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mamoot to Staś już spacerek zaliczył? To właściwie kiedy z maluszkiem można ju ż wyjść? Dobrze, że rodzimy w lato, bo zimą to dłużej chybna trzeba czekać ze spacerkiem...
mata myślę że wszystko zależy od samopoczucia po porodzie, ja oliwkę urodziłam w listopadzie, na trzeci dzień do domku a w czwartej dobie zaliczyłam z małą 2 godzinny spacerek, teraz też mam nadzieję, że szybko wyjdę na powietrze zwłaszcza że taka piękna pogoda, bardzo mi brakuje spacerków ale ta końcówka ciąży i te upały nie są sprzyjające, ale już niedługo
reklama
A
Asiowo
Gość
Nam dziś przyszła babcia przyzwiozła łóżeczko:-) Stoi już złożone i się wietrzy... ;-)
Teraz to potrafiłabym godzinami siedziec w pokoiku od małej:-) a jak juz tam ona bedzie leżeć to już w ogóle... Nie umiem się już doczekać małej... Z USG termin wyszedł na 21.06 wiec jest szansa, że za 2 tygodnie mała bedzie juz na brzuszku:-)ehhhh...
Teraz to potrafiłabym godzinami siedziec w pokoiku od małej:-) a jak juz tam ona bedzie leżeć to już w ogóle... Nie umiem się już doczekać małej... Z USG termin wyszedł na 21.06 wiec jest szansa, że za 2 tygodnie mała bedzie juz na brzuszku:-)ehhhh...