reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Dzięki, taki był dostępny w sklepie. Gondola jest usztywiana. Ale do tej zgrabnej fashion dużo jej brakuje.

Magdziarko a mogę wiedzieć czemu wybrałaś teutonię bez skrętnych kół? Mąż mi ciągle marudzi, że będę żałować, że skrętnych nie chciałam.

Oczywiście, że chciałam stelaż fun a nie mistral.Tylko ja załatwiałam tę teutonie prosto z fabryki - pokrętnymi drogami( razem z Behemott) i nie miałam wyboru. Akurat taki był i taki brała. Fun ma lepsze te koła chodza jak masełko....no ale miałam wybór tapicerki i rodzaju gondolki i mam wszystkie możliwe akcesoria( moskitiera, spiwór, dodatkowy materacyk, parasol, moskitiera, folia p/deszczowa , daszek z filtrem UVi adapter) i to wszystko za 1700 więc sporo mniej( a no i oczywiście mam spacerówkę)

Patyk super wozeczek :-) ja co do mojego tez nie mialam wyboru jesli chodzi o kolor ale jakos to przezyje:-p wazne zeby sie sprawdzil:-)
aaa wlasnie mam pytanie...macie dziewczyny parasolki do wozka? myslicie ze beda potrzebne? u mnie nie ma w zestawie i sie zastanawiam czy kupic wczesniej czy poczekac...

Mąż chciał mistral s. My za wózek zapłaciliśmy 499 euro. Wyszło 1650zł, ale nie mamy za dużo akcesoriów. Musimy dokupić parasolkę, torbę, moskitierę. Nie widziałam wózka na żywo w sklepie i kupowany był w ciemno. Jakbym mogła porównać w sklepie mistrala S z P, to łatwiej by było się zdecydować. Zresztą wydawałało mi się że na wertepy lepsze 4 duże koła.

Ostatnio gdzies czytałam, że jak są upały, to lepiej nawet żeby dziecko pod parasolką leżało niż pod buda, bo większa wentylacj jest i nie ma efektu piekarnika ;-) ja jaeszcze nie mam parasolki ale mam zamiar dokupić

reklama
Do góry