reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
No to się pochwalę wczorajszymi zakupami ( z góry przepraszam za "cianotę" ale przez ten remont do pokoiku 7 m2 trzeba było wcisnąć wszystko co będzie w 16 m2 :baffled:, a jak jeszcze wtoczyliśmy wózek i inne graty, to dwie osoby się ruszyć nie mogły :szok::-D:-D:-D, dobrze, że to jeszcze kilka dni :tak:)

To spacerówka bartatiny (nie miałam siły, żeby na stelaż założyć ;-))

A to bartatina w całej okazałości

przewijak nadstawka na łóżeczko (mąż sam kolor i wzór wybierał)

i wanienka

Mam nadzieję, że ginak nie wyśle mnie jeszcze do szpitala i będę mogła ubranek dokupić, bo mam malutko :baffled:

Mata fajny ten wozek sliczne kolorki :-) a ubranka jak nie zdazysz dokupisz pozniej przynajmniej bedziesz wiedziala jaki rozmiar:-)
ja mam wanienke fisher price...nie jestem do niej na 100% przekonana ale dostalismy wiec nie wybrzydzam...jak sie nie sprawdzi kupie zwykla...
aaa wlasnie mam pytanie...dostalismy bardzo duzo jakichs grzechotek i zabawek i zastanawiam sie jak je odkazic...wrzucic do wrzacej wody na chwile?? poradzcie...

Mata śliczniutkie wszystko. No i twój wózek to aki jak jamiałam kupić:-). Tylko nie kupuje bo stary okazał sie w bardzo dobrym stanie:-)

Mi też bardzo się wózeczek podoba, ma trochę plastiku, ale sprzedawca twierdzi, że klienci są zadowoleni i nie oddają na gwarancję, więc mam nadzieję, że i u nas też tak będzie :tak: Wózeczek leciuki, łatwy w obsłudze, chyba ze 2 godziny go oglądałam :-D

No No Martusia jak to się mów raz a porządnie. Super ta Bartatina i ma ekstra kolorki!!!

Magdziarko opłaciło się kupić więcej, bo to sklep znajomego i dostaliśmy kartę stałego klienta z rabatem 5% na wszytskie zakupy, więc trochę zaoszczędziliśmy :tak::-)

Wilmek ja własnie tak wyparzałam wszelkie plastikowe zabawki.Wrzucałam do przegotowanej wody.Mysle ze to najepszy sposób.
Mata zakupki swietne-kolorki w moim typie:tak::tak:

reklama
Do góry