reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Juz oglądałam i już wszyscy w domu widzieli i wszystkim sie podobają haha :-) i najprawdopodobniej kupimy je- i chyba taki zestaw ja Ty :-D:-D:-D bo tez mamy mały pokój dla dziecka i te meble jak w mordę strzelił;-):-) kurcze poprawiłaś mi humor :-D super!

Juz oglądałam i już wszyscy w domu widzieli i wszystkim sie podobają haha :-) i najprawdopodobniej kupimy je- i chyba taki zestaw ja Ty :-D:-D:-D bo tez mamy mały pokój dla dziecka i te meble jak w mordę strzelił;-):-) kurcze poprawiłaś mi humor :-D super!

No to sie bardzo ciesze:) Ja je ustawiłam na jednej scianie, dokładnie 3 metry i te 4 mebelki wezły idealnie:) a kolor jaki wybrałas? Tez ten czy moze inny?:)

My w przyszłości też mamy zamiar kupować meble BRW. Teraz mamy zestaw Kent (z mojego starego pokoju) sa niedrogie i ładnie wyglądają;-)

My w przyszłości też mamy zamiar kupować meble BRW. Teraz mamy zestaw Kent (z mojego starego pokoju) sa niedrogie i ładnie wyglądają;-)

Ja narazie wszystko tam kupowałam... tanie i porządne mają te meble... :) za każdym razem jak pojechałam do salonu BRW to coś znalazłam..., teraz już mi się nie chce jezdzic po całym śląsku za meblami;) Odrazu BRW:)

Asiowo najfajniesze jest to, że mają bardzo duży wybór i każdy znajdzie coś dla siebie:tak: wystarczy tylko wymierzyć pokój

reklama
A ja sie dzisiaj ujeździłam po tych wszystkich sklepach meblowych i nic nie było :no: w ikei tez nie bardzo mi sie podobały komody :baffled:
jak dobrze miec Was dziewczynki! zawsze cos doradzicie!

Do góry