reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
O tym samym pomyślałam:tak:organizm się oczyszcza

Wilmek bardzo ładne kolorki takie wiosenne myślę, że będziesz zadowolona:-)

Ja poprałam pokrowce ale jeszcze schną, poza tym mam takie podkłady dla DOROSŁYCH z jednej strony bawełna a z drugiej folia więc nie powinno przeciekać - nie wiem jakby panie salowe zareagowały jakbym pobrudziła szpitalną pościel i materac.
No i też mam wszystko przyszykowane do szpitalnej torby ale na razie jej nie pakowałam nie chciałam zapeszać:tak:

Aniknulko;
myślę,że salowe są przygotowane na taką ewentualność. W szpitalu,w którym będę rodziła (byłam tam na patologii) jakoś nikt na to nie zwracał uwagi

Wilmek bardzo fajny wózeczek. Ja też nie mam torby spakowanej do szpitala. Narazie wszystko leży koło torby. Mam biały szlafrok do szpitala i nie wiem czy nie kupić jakiegoś w ciemnym kolorze. Na białym wszystko znać, nie chciałabym paradować po szpitalnych korytarzach w brudnym.

Mothercare disposable maternity bed mats - 5pk : mothercare

Dziewczyny to o tych podkladach mowie.Z jednej strony milutki material z drugiej folia.W necie tansze,w sklepie na pólce sa po 5,99f.
Wilmek -wózek przepiekny:tak::tak::tak::tak:

JoannA25-no calkiem mozliwe.tak sie zle czułam,ze wlazłam do wanny i siedzialam dwie bite godziny.Pazury,włosy,maseczki,balsamy----wszystko zrobione.Cały czas mam uczucie ze na cos sie szykuje.Dzidek siedzi cichutko.A ja czuje sie ZA DOBRZE :baffled::baffled:.Nic nie boli,błogi nastrój,zrobiłam herbate i wcinam z ciasteczkami.

dsc05040yt5.jpg

to kawałek pokoiku Małej i jej mebelki, stwierdziłam, że muszą być jasne i żeby mało miejsca zajmowały... Jeszcze materac stoi bo łozeczka brak i na kupie przewijak, wanienka i nosidełko:p

Asiowo ekstra mebelki. Ja mojemu małemu wybrałam w kolorze ciemny orzech. Meble w takim stylu jak te black, red & white. Tylko zaprojektowane przezemnie (tzn trochę ściągnięte wzory z glucka i klupsia)i robione na zamówienie.

16.jpg

Limba to sie relaksuj dopóki mozesz:-)!!!!!!!
Asiowo pokoik bardzo ładniusi. Fajnie wam ze macie dzidziusiowe pokoiki.

Asiowo mebelki sliczne. :-D

Ja też chciałam kupić nowe do maluszkowego pokoju, ale stwierdziliśmy z M, że i tak będziemy mieli sporo wydatków więc na razie pozostaliśmy przy starych.

Patyk jak już będą ustawione to wklej zdjęcia :)

reklama
My 2 tygodnie temu wynajelismy wiekze mieszkanie, a ze mieszkalismy w kawalerce mebli mało mielismy wiec i tak trzeba było cos kupic... a kupiłam takie, bo to juz bedzie na długo...:) W ogole jeszcze mieiac temu nie przypuszczałam, że będę urządzać pokoik małej:)

Do góry