reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Ja mam sypialniane meble z BRW już prawie 10 lat i dalej wyglądają jak nowe. Za darmo można zamówić u nich na stronie katalog z meblami. W niektórych sklepach za katalogi trzeba płacić.

Mi też się podobają mebelki BRW ja z kolei mam VOXA w zasadzie też można dokupić różne części z danej kolekcji a wybrałam w sumie w necie i ze względu na wymiary szafy które idealnie wpasowały mi się we wnękę w pokoju :-)

Marlena jak widac nie pomylilam sie to byl wozek ;-)sam wozek bardzo lekki chociaz wydaje sie duuuzy i fajnie sie prowadzi (w salonie:-p) kolka wieksze niz myslalam... fotelik dosc ciezki przynajmniej w porownaniu do wozka...no i co bylo dosc istotne miesci sie w bagazniku naszego malego clio :-) mam nadzieje ze maluch bedzie zadowolony i ja tez po dluzszym uzytkowaniu :-)
Wilmek bardzo,bardzo ladny wozeczek naprawde i sliczne kolorki wybralas;-)bedziesz sie rzucala w oczy na ulicy,naprawde gustowny lubie takie kolorki wiosenno letnie,a wozeczek zamawialas z Polski?

poza tym mam takie podkłady dla DOROSŁYCH z jednej strony bawełna a z drugiej folia więc nie powinno przeciekać - nie wiem jakby panie salowe zareagowały jakbym pobrudziła szpitalną pościel i materac.
Aniknulko nie wiem jak u Ciebie w szpitalu, ale ja jak rodziłam Kacpra to dostawało się szpitalne podkłady

Wilimek śliczny wózeczek.
Mebelki dzieczyny ładniutkie dla maluszków.

Marlena dziekuje:-) wozek kupilam na ebayu ale nowy...co do kolorkow to wlasnie ze wzgledu na atrakcyjna cene nie mialam za duzego wyboru (byl jeszcze tylko czarno-zolty)..z tym rzucaniem sie w oczy to nie za dobrze;-) ja sie raczej lubie zlewac z tlem no ale trudno przynajmniej bede bezpieczna widoczna na drodze :laugh2:

Świetne te wasze zakupy maluszkowe :-)

Mi też się podobają mebelki BRW ja z kolei mam VOXA w zasadzie też można dokupić różne części z danej kolekcji a wybrałam w sumie w necie i ze względu na wymiary szafy które idealnie wpasowały mi się we wnękę w pokoju :-)

Widzę, że nie tylko ja lubię meble systemowe, które można dokupować w razie potrzeby :-D Mi się bardzo podobają kolekcje VOXA, ale ich ceny już mniej :baffled: też stawiam na BRW i wygląda na to, że maluszkowe mebelki też tam kupimy. Miałam nic nie brać, ale się nie będziemy cisnąć, tym bardziej, że jak skończymy remont, o oprócz łóżeczka i fotela w maluszkowym pokoju nic nie będzie :sorry2:

Daruunia piękny prezent zrobili rodzice:-D leżaczek super sama się zastanawiam jaki kupić - chciałabym taki z regulacją oparcia

reklama
Do góry