reklama
Witam, Jestem na etapie poszukiwania wozka, mysle o wielofunkcyjnym, takim aby sluzyl wiele lat. Czy jest moze ktos kto moze cos na ten temat napisac, mysle o wozku GRACO, lub Chicco, ale jestem tez otwarta na wszystkie sugestie. Przede wszystkim nie wiem czy tewozki maja pompowane kola czy plastikowe.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
A
Asiowo
Gość
Asiowo bardzo się cieszę :-) większe mieszkano to więcej miejsca a mebelki rzeczywiście praktyczne udany zakup
Dzieki Tak naprawde to dla małej to wieksze mieszkanie, gdyby nie ona to ciagle bysmy na starym mieszkali a meblki tez fajne, bo jak bedzie miejsca brakować to dodatkowe czesci bedziemy dokupowac jak finanse pozwolą...
Właśnie takie są najlepsze, można dokupować to co się chce i dobierać a nie takie narzucone
Magdziarka też ostatnio miała problem z dodatkową szafką ale udało jej się znaleźć i ma miejsce na maluszkowe ciuszki i szafka do kompletu
Bizon musisz przejżeć nasz wątek było sporo o wózkach na tym forum, a jeśli chodzi o wybór to najlepiej zrób sobie listę co wózek powinien mieć poza tym wejdź na stronkę ..:: BOBO W
Magdziarka też ostatnio miała problem z dodatkową szafką ale udało jej się znaleźć i ma miejsce na maluszkowe ciuszki i szafka do kompletu
Bizon musisz przejżeć nasz wątek było sporo o wózkach na tym forum, a jeśli chodzi o wybór to najlepiej zrób sobie listę co wózek powinien mieć poza tym wejdź na stronkę ..:: BOBO W
Aniknulka jasne że pokaże zdjęcia. Ale to jeszcze troche potrwa, poniewać dopiero na 10 czerwca mają być mebelki zrobione. Mebelki małego narazie będą stały u nas w sypialni. Pokoik małemu będziemy szykować dopiero w przyszłym roku, ponieważ trzeba w nim robić wszystko od okien, po podłogę.
A
Asiowo
Gość
Ja sie ciesze ze juz prawie wszystko zrobione, pokoik sie wietrzy, mała juz niedługo moze sie urodzic to bedzie miała gdzie spac o ile nie ukradne jej do sypialni
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Asiowo śliczne mebelki!
Ja dzisiaj sie rozglądałam za mebelkami do pokoju dziecięcego ale żadne mi nie wpadły w oko jak Twoje!!! Mogę sie zapytać ile kosztowały i gdzie je kupiłaś? Strasznie mi sie podobają!!!!
Ja dzisiaj sie rozglądałam za mebelkami do pokoju dziecięcego ale żadne mi nie wpadły w oko jak Twoje!!! Mogę sie zapytać ile kosztowały i gdzie je kupiłaś? Strasznie mi sie podobają!!!!
reklama
A
Asiowo
Gość
Asiowo śliczne mebelki!
black red white na stronie internetowej je znajdziesz i ceny tez system małogoska jak cos