reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Nie martw sie - my mamy bardzo stare, ale z okazji narodzin Martynki Karolka i Marcinek dostana nowe - bo im sie juz "naleza" ;)

reklama
Witam, Jestem na etapie poszukiwania wozka, mysle o wielofunkcyjnym, takim aby sluzyl wiele lat. Czy jest moze ktos kto moze cos na ten temat napisac, mysle o wozku GRACO, lub Chicco, ale jestem tez otwarta na wszystkie sugestie. Przede wszystkim nie wiem czy tewozki maja pompowane kola czy plastikowe.
Pozdrawiam

Asiowo bardzo się cieszę :-) większe mieszkano to więcej miejsca a mebelki rzeczywiście praktyczne :tak: udany zakup:-D

Dzieki;) Tak naprawde to dla małej to wieksze mieszkanie, gdyby nie ona to ciagle bysmy na starym mieszkali;) a meblki tez fajne, bo jak bedzie miejsca brakować to dodatkowe czesci bedziemy dokupowac jak finanse pozwolą...

Właśnie takie są najlepsze, można dokupować to co się chce i dobierać a nie takie narzucone :tak:

Magdziarka też ostatnio miała problem z dodatkową szafką ale udało jej się znaleźć i ma miejsce na maluszkowe ciuszki i szafka do kompletu:tak:

Bizon musisz przejżeć nasz wątek było sporo o wózkach na tym forum, a jeśli chodzi o wybór to najlepiej zrób sobie listę co wózek powinien mieć poza tym wejdź na stronkę ..:: BOBO W

Aniknulka jasne że pokaże zdjęcia. Ale to jeszcze troche potrwa, poniewać dopiero na 10 czerwca mają być mebelki zrobione. Mebelki małego narazie będą stały u nas w sypialni. Pokoik małemu będziemy szykować dopiero w przyszłym roku, ponieważ trzeba w nim robić wszystko od okien, po podłogę.

Ja sie ciesze ze juz prawie wszystko zrobione, pokoik sie wietrzy, mała juz niedługo moze sie urodzic to bedzie miała gdzie spac:p o ile nie ukradne jej do sypialni:p

Asiowo śliczne mebelki!
Ja dzisiaj sie rozglądałam za mebelkami do pokoju dziecięcego ale żadne mi nie wpadły w oko jak Twoje!!! Mogę sie zapytać ile kosztowały i gdzie je kupiłaś? Strasznie mi sie podobają!!!!

reklama
Asiowo śliczne mebelki!
Ja dzisiaj sie rozglądałam za mebelkami do pokoju dziecięcego ale żadne mi nie wpadły w oko jak Twoje!!! Mogę sie zapytać ile kosztowały i gdzie je kupiłaś? Strasznie mi sie podobają!!!!

black red white :) na stronie internetowej je znajdziesz i ceny tez:) system małogoska jak cos;)

Do góry