A
Asiowo
Gość
Ja kupiłam narazie tylko 5 tetrowych i 2 flanelowe i małą paczuszke (40 zt.) pampersow tych najmniejszych... ale chce się rozglądnąc na innym frmami, może małej tez spasują, a są tansze... czas pokaze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestem na razie po jednym porodzie, ale Limba myślę że mogłybyśmy sobie podac rękę:-azile29 żaden z moich porodów nie kojarzy mi sie z czyms pięknym tak jak powinien.Nie bede opowiadac bo nie chce straszyc nikogo,to był koszmar a przy trzecim omało ja i dziecko nie umarłysmy.Wiec jezeli mam w koncu wybór to chce dotrwac do 6 cm rozwarcia ,bo nie straszne mi skurcze mimo ze krzyżowe.Ale nigdy wiecej nie chce czuc,parcia,łyżeczkowania, rozrywania mnie kleszczami w razie komplikacji nie zapominając o szyciu-a jak znam swoje szczescie to napewno bede szyta.:-(
Limba :-) u mnie sa tetrowe w Mothercare i George i jakie tylko kolory chcesz:-)A ja mam tylko dwie tetrowe,tak dla buzi.Nie moge znaleść nigdzie,a tesciowa dojedzie dopiero na chrzciny.Cóz pozostają mi wyłącznie jednorazowe Pampersy,na szczęscie są takie specjalne w Tesco dla noworodków-27 szt za 1,60F.Zrobiłam juz spory zapas bo co wpadne po spożywke to kupuje jedną paczkę.