reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Winda ma być, ale kiedy...:baffled:

Jak się maluszek nauczy chodzic.

U nas nawet do klatki nie ma podjazdu z boku schodów. Sąsiadki pisały do Spółdzielni Mieszkaniowej o podjazd( w tamtym roku remontowali blok to by tak mogli przy okazji) to jej odpisali, że schody nie spełniają wymogów UE co do szerokości i nie mogą zrobić co za kraj:szok:

reklama
Magdziarko, Wojciaszek już sam, bez trzymanki wchodzi po schodach. I pewnie masz rację, że jak jego braciszek tez będzie na tym etapie, to ta winda się pojawi...:baffled::-)

Dziewczyny gratuluję wózeczków:-D
Ja mimo domu mam strome schody zarówno na parter jak i na piętro:wściekła/y:tata budując dom nie przewidywał już dzieci więc muszę sobie jakoś poradzić:tak:

ja na szczęscie też mieszkam w domku z dużym ogrodem, więc dźwigania wózka odpada:tak:
Ula i Marlena wózeczki super:-):-):-)

Ja niestety mam dzwigania na 3 piętro w bloku... klatka wąska i w ogole jakąs stromo...:/ Nadźwigam sie na pewno... zawsze miałam ręce słabe, teraz na pewno mieśnie mi urosną;)

Asiowo mięśnie urosną nie tylko od wózka, ale od noszenia najpierw 3-4 kg dzicka, a potem coraz cięższego ;-) i czy można sobie wyobrazić przyjemniejszą formę ćwiczeń :-D

reklama
Ja u mnie w domciu tez mam jeden schodek i dzwiganie wozka odpada;))) Gorzej jak J bedzie chcial zebysmy do jego rodzicow pojechali, mieszkaja w bloku na 4 pietrze bez windy;-/

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry