reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Dziękuję za komplementy :) rzeczywiście jak jestem w jakimś sklepie to trudno się oprzeć

Dziewczyny a co sądzicie o poduszce do karmienia motherhood fasolka?

Ostatnio na szkole polecała nam połozna takie podusie i się zastanawiam nad kupnem

Ja mam poduszkę motherhood kojec..nie bedę kupowała więc fasolki bo tę mogę spokojnie zgiąc albo sie nią okręcić...i karmic.Ta poduszka sprawowała i sprawuje mi się cudowni. Dzięki niej zaoszczędziłam sobie kręcenia się w nocy i bolącego kregosłupa. A fasolka pewnie też ma same zalety...na bank jest wygodniej karmić dziecko i kregosłup tez jest pewnie odciążony!

Lilianna80 piekny fotelik czy mozesz napisac firme ktora go produkuje i czy mozna go kupic przez internet?;-)Aniknulka super ubranka dzidziu bedzie bardzo gustowny:-)

Magdziarko:
A jesteś zadowolona z tego kojca? Może zamówić taką, różnica w cenie nie jest wysoka a ma chyba więcej funkcji?

Sorki juz mi napisałaś, ale gapcio ze mnie.

Dziękuję

Marlena nad....według mnie na 100% fotelik Lilianki to bebe comfort

Dziecko-sklep.pl - foteliki samochodowe warszawa,

Magdziarko:
A jesteś zadowolona z tego kojca? Może zamówić taką, różnica w cenie nie jest wysoka a ma chyba więcej funkcji?
Zadowolona to mało powiedziane......mam go od jesieni..od samego początku ciązy....i ma go moja sąsiadka . Jeźdżę z nim wszędzie nie umiem spać bez niego....wkładam pod plecy albo z przodu..Na stronce są wszystkie mozliwości. używania Ja sobie wypróbowałam, że jak położę go na brzuchu tymi rogami do tyłu to spokojnie położę dzidzię do krmienia...albo można usiąść robiąc kółko od początku kojca a potem do góry( gadam - piszę tak nieskładnie ale trudno to wytłumaczyć)podciągnąć

Zrobię zdjęcia i wrzucę

Lilianna80 piekny fotelik czy mozesz napisac firme ktora go produkuje i czy mozna go kupic przez internet?

To Bebe Confort - kupiłam go w sklepie w Łodzi ale widzialam także na allegro model streety

Magdziarko to kolor kremowy i zdaje sobie sprawę, ze szybciej się ubrudzi niż ciemnjeszy ale tak mi się podobał, że nie moglam się obszeć :rofl2:Poza tym ja mam cały komplet bebe i w sumie musialam tylko ten fotelik dokupić

Aniknulka super ciuszki :-D

reklama
Właśnie zamówiłam tę podusię co Ty i poszewkę na zmianę;-)czekam na link z potwierdzeniem zamówienia. Mam nadzieję, że nie będę musiała długo czekać na dostawę.
Dziękuję za doradzenie:tak:już dawno nosiłam się z tym zamiarem ale jakoś nie miałam odwagi, zupełnie niepotrzebnie:no: po tych komentarzach jestem pewna, że będe zadowolona

Do góry