reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Znalazłam takie Urszula:

Mi podoba sie wózek TAKO city voyager ale mankamentem jest waga - 21 kg, podoba mi się solidny stelarz

Ja z Tako polecilabym wersie Voyager! to najlepszy wozek Tako:):)....

my kupiliśmy wózek tako julia(zaplaciliśmy w sklepie 620zł z wszystkimi opcjami które na allegro np.są dodatkowo płatne) i...jesteśmy zachwyceni :D chociaż jeszcze nie testowaliśmy na spacerach :D
wózek jest ciężki chociaż mieszkamy na 4 piętrze(bez windy) to nam to nie przeszkadza-a nawet jest to dla nas zaleta :D
wózek będziemy zostawiać na 1piętrze a jak będzie potrzebny to mąż bedzie wnosił :D
wózek ma wszystkie cechy ktore się dla nas liczyły :)
czyli:
-"gondola" jest dosyć wysoko-zaleta przy małym dziecku bo schylać się nie trzeba a przy spacerówce rozłożonej również bo dziecko nie wdycha spalin a jak siedzi to nie szura po ziemi nogami
-regulowana rączka-mam 165cm wzrostu i bez tego inne wózki to była masakra w prowadzeniu :(-żeby wózek pod krawężnik wprowadzić musiałam stawać na palcach 8)
-duży kosz na zakupy(co prawda ograniczony dostęp jest do niego jak jest w wersji głębokiej ale najwięcej tobołów będziemy wozić jak już będzie spacerówa uzywana a wtedy jest śiwetny dostęp)
-torba na rączce-duża i pojemna
-dopinana część jak wieje-można używać do głębokiej wersji i spcerowej
-dopinana ubdka do nosidła-rodzę w grudniu więc na mrozy się przyda
-nosidło jest duże wporównaniu z innymi w tego typu wózkach (sprawdzaliśmy w sklepach) i zapinane
-w prowadzeniu nie czuć naprwdę wagi-pewnie dzieki konstrukcji
-nie jest na paskach ale nie chcę przzwyczaić dziecka do bujania więc dla mnie to nie problem
-wywietrzniki w budce-zarówno po bokach ale można tez odpiąć całą "tylnią" część budki dzięki czemu jest świetny przewiew w wózku-np.w upały
-duże pompowane koła(dla nas wieli plus-chodniki są do d...a park obok bloku ma żwirown alejki)
-na tej tylenj części którą mozna odpiąć jest dodatkowa kieszeń -my tam włożyliśmy pokrowiec na deszcz-który był w komplecie
-przekłądana rączka-wózek prowadzi się lekko i dobrze zarówno w jednym jak i drugim położeniu
-pasy do spacerówki-trochę trzeba zakombinować jk się używ spcerówki rozłożonej na płasko dla małego dziecka bo trzeba włozyć dosyć gruby kocyk(albo ręcznik) żeby wyrównać powierzchnię no i te pasy jakoś zakryć 8)
-budka składa się cichutko i bez problemów
-hamulce zaróno z tyłu jak i z przodu :D przydatne przy zmianie położenia rączki-przód-tył
-łatw regulacja ustawienia oparcia w wersji spacerowej

co jeszcze... :D
no wózek jest poprostu ładny :D

Ja juz jestem szczęśliwą posiadaczką wózia TAKO CITY VOYAGER :laugh: :laugh: :laugh: Właśnie dziś przywiózł mi go kurier,bo zamawiałam przez Allegro. I jestem zachwycona. Dostałam dokładnie taki kolorek jak prosiłam,w rzeczywistości jest nawet ładniejszy ;D ;D Zamówiłam sobie alufelgi i śliczne gładkie oponki. Całość wygląda rewelka :laugh: Ma wszystko czego oczekiwałam od idealnego wózka. No może poza wagą (18 kg),ale nie można mieć wszystkiego ;) Jest prosty w obsłudze,solidnie wykonany,tapicerke można prać,miękko sie prowadzi..Mogłabym tak pisać i pisać...No i najważniejsze: zaoszczędziłam na nim 200 zł ;D ;D ;D Bo w sklepie kosztują ok.1000 zł,a ja dałam 810 zł ;D ;D

:-)Czesc dziewczynki, ja własnie wrócilam z zakupów. Wyprawka zakończona. Kupilismy łozeczko hippo z drewex( już kiedyś Wam pokazywałam) termometr do kąpieli hippo z chicco taki rózowy hehe, wanienkę Ondę z stelazem, ( w domu zauwazyłam, ze onda ma termometr :) :-Dkosmetyki, pledzik do wózeczka, przewijak na łóżeczko a i fotelik do auta:rofl2: Jestem już zadowolona!

magdziarko jesteś boginią mądrości! bo ja to taka jestem omkła ze w życiu bym tego nie znalazła! Dzieki ci dobra kobitko!:sorry2:

Lilianko gratulacje..to chyba dzisiaj majątek wydaliście. A fotelik ładniusi Bebe
comfort tak? ale bialutki będziesz miała co prac....;-)

reklama
Aniknulka widzę, że jeszcze szalejesz z zakupami ubranek :tak: ślicznne :-) a rampersik to cudowny :tak: strasznie mi się te rampersy podobają :sorry2: chyba dobre ubranko na lato ;-)

Do góry