magdalenkakol
Fan(ka)
Ula wiem ze gdzies kiedys pisaly dziweczyny ale nie wiem czy to na tym nowym czy jeszcze starym watku..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi podoba sie wózek TAKO city voyager ale mankamentem jest waga - 21 kg, podoba mi się solidny stelarz
Ja z Tako polecilabym wersie Voyager! to najlepszy wozek Tako....
my kupiliśmy wózek tako julia(zaplaciliśmy w sklepie 620zł z wszystkimi opcjami które na allegro np.są dodatkowo płatne) i...jesteśmy zachwycenichociaż jeszcze nie testowaliśmy na spacerach
wózek jest ciężki chociaż mieszkamy na 4 piętrze(bez windy) to nam to nie przeszkadza-a nawet jest to dla nas zaleta
wózek będziemy zostawiać na 1piętrze a jak będzie potrzebny to mąż bedzie wnosił
wózek ma wszystkie cechy ktore się dla nas liczyły
czyli:
-"gondola" jest dosyć wysoko-zaleta przy małym dziecku bo schylać się nie trzeba a przy spacerówce rozłożonej również bo dziecko nie wdycha spalin a jak siedzi to nie szura po ziemi nogami
-regulowana rączka-mam 165cm wzrostu i bez tego inne wózki to była masakra w prowadzeniu-żeby wózek pod krawężnik wprowadzić musiałam stawać na palcach 8)
-duży kosz na zakupy(co prawda ograniczony dostęp jest do niego jak jest w wersji głębokiej ale najwięcej tobołów będziemy wozić jak już będzie spacerówa uzywana a wtedy jest śiwetny dostęp)
-torba na rączce-duża i pojemna
-dopinana część jak wieje-można używać do głębokiej wersji i spcerowej
-dopinana ubdka do nosidła-rodzę w grudniu więc na mrozy się przyda
-nosidło jest duże wporównaniu z innymi w tego typu wózkach (sprawdzaliśmy w sklepach) i zapinane
-w prowadzeniu nie czuć naprwdę wagi-pewnie dzieki konstrukcji
-nie jest na paskach ale nie chcę przzwyczaić dziecka do bujania więc dla mnie to nie problem
-wywietrzniki w budce-zarówno po bokach ale można tez odpiąć całą "tylnią" część budki dzięki czemu jest świetny przewiew w wózku-np.w upały
-duże pompowane koła(dla nas wieli plus-chodniki są do d...a park obok bloku ma żwirown alejki)
-na tej tylenj części którą mozna odpiąć jest dodatkowa kieszeń -my tam włożyliśmy pokrowiec na deszcz-który był w komplecie
-przekłądana rączka-wózek prowadzi się lekko i dobrze zarówno w jednym jak i drugim położeniu
-pasy do spacerówki-trochę trzeba zakombinować jk się używ spcerówki rozłożonej na płasko dla małego dziecka bo trzeba włozyć dosyć gruby kocyk(albo ręcznik) żeby wyrównać powierzchnię no i te pasy jakoś zakryć 8)
-budka składa się cichutko i bez problemów
-hamulce zaróno z tyłu jak i z przoduprzydatne przy zmianie położenia rączki-przód-tył
-łatw regulacja ustawienia oparcia w wersji spacerowej
co jeszcze...
no wózek jest poprostu ładny![]()
Ja juz jestem szczęśliwą posiadaczką wózia TAKO CITY VOYAGER :laugh: :laugh: :laugh: Właśnie dziś przywiózł mi go kurier,bo zamawiałam przez Allegro. I jestem zachwycona. Dostałam dokładnie taki kolorek jak prosiłam,w rzeczywistości jest nawet ładniejszy ;D ;D Zamówiłam sobie alufelgi i śliczne gładkie oponki. Całość wygląda rewelka :laugh: Ma wszystko czego oczekiwałam od idealnego wózka. No może poza wagą (18 kg),ale nie można mieć wszystkiegoJest prosty w obsłudze,solidnie wykonany,tapicerke można prać,miękko sie prowadzi..Mogłabym tak pisać i pisać...No i najważniejsze: zaoszczędziłam na nim 200 zł ;D ;D ;D Bo w sklepie kosztują ok.1000 zł,a ja dałam 810 zł ;D ;D
magdziarko jesteś boginią mądrości! bo ja to taka jestem omkła ze w życiu bym tego nie znalazła! Dzieki ci dobra kobitko!![]()