reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Mój Mężuś zmienił zmianę, a ja ostatnio nie mogę spać, więc wstaję razem z nim...czyli 4.45....potem umiem zasnąć dopiero koło 6.00...nie martwcie się, odsypiam to do południa jak mam czas ;-). Teściowej koniecznie zrobię zdjęcie...tylko to trochę potrwa. W lecie mamy przepisywać działkę i chcemy spłacić samochód do końca, ale może od wiosny pomyślimy o jakichś fundamentach hehe:tak:

reklama
się pochwale :-Da co :-D
fotelik-coneco-pioneer-p_4346.jpg

Ul;a bardzo fajny fotelik. Ja dzisiaj popralam ubranka te co dostalam od kolezanki mam jeszcze 2 pralki do prania ale to juz ciut wieksze wiec beda czekac na lepsze dni. Teraz musze je poprasowac i poukladac w szafie. W sumie bede miala juz prawie wszytsko oprocz łozeczka . Umowilismuy sie z mezem ze on kupi jak jak urodze .Mamy wybrany model i materac . Ja tylko wczesniej kupie przesiecradla i wypiore zeby bylo.. Posciel kupie pozniej jak juz bedzie potrzebna na razie mam rozki kocyki i spiworki..

Ladny, taki elegancki;))) A mam pytanko czy pod dzidzie trzeba jeszcze jakis kocyk wkladac czy juz nie trzena bo ja sie zastanawiam czy te wglebienia nie sa za duze....;-/

Ja mam zamiar wziac pieluszki flanelowe zeby podlozyc w razie czego. ale w tym co ja mam foteli to jest traczej tak plaskawo..

w tym foteliku wlsnie spodobalo mis ie sto ze jest taka "poduszeczka" pod plecki dodatkowa ktora jest wyjmowana. Tak ze akurat na pierwsza podroż mały kręgosłupik bedzie mial wygodnie:-D

reklama
Do góry