reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ty już nie obiecuj tych zdjęć kochaniutka bo się doczekamy ..tak jak brzuch był w 8 miesiącu to wózek pewnie zobaczymy jakj Mati juz będzie w spacerówce:-D:tak:;-)

Ps. Puść linka do emmy chętnie popatrzę co wybrałaś.

reklama
:-D:-D:-D Wiesz jak to jest... im dłużej się czeka - tym lepiej smakuje :-D:-D:-D

Proszę bardzo, specjalnie dla Ciebie :-D:-D
product.jpg

jestem już zwolniona z robienia zdjęcia :-D:-D

O śliczniutki ten wózeczek. Kolorki super i wygląda tak dostojnie . Biorąc pod uwagę opinię Milkii będziesz z wózeczka na bank zadowolona...no i Mateusz też:-D

dzięki dziewczyny za opinie i komentarze, jak narazie jestem w fazie oglądania ;) jak wkońcu na coś sie zdecyduje to napewno pokaze co wybralam ;-)
pozdrawiam

Ło matko, dziewczyny, nigdy nie nadrobię tygodniowych zaległości na BB... Czytam i czytam i końca nie widać. A w pracy to tak tylko chwilkę poczytam i zaraz gdzieś mnie odwołują, więc zanim wrócę, to już kilka nowych postów jest napisanych - taka neverending story :-)
Do nas zadzwonili w sobotę z Meblika, że dzisiaj przywożą mebelki - a my oczywiście nawet jeszcze nie zaczęliśmy przygotowywać pokoju maluszka. Liczyliśmy na to, że meble przyjdą około 20 maja, a tutaj niespodzianka... Trudno, na razie ułożą je nam w paczkach na dole, a potem będziemy sami wnosić i skręcać - tzn. mąż i jego brat, bo ja to już raczej odpadnę :-)
W pierwszych dniach maja odbieramy wózek (identyczny jak Joanna25 :-)) i resztę "grubych" zakupów ze sklepu i wtedy będzie mi już brakowało "tylko" mojej wyprawki do szpitala (nie mam zupełnie nic) i kosmetyków dla Małej.

Joanna, fura pierwsza klasa!
agacina, witaj w klubie mabli w kartonach!

Ja chyba dalej w zakupowym szale- dziś z drżeniem serca nabyłam drogą kupna pierwszą w życiu paczkę PAMPERS NEW BORN :-).
Do tego płyn do kapieli dla niemowląt Mustelli.
Dwie butelki 125 ml Aventu.
I (na wszelki wypadek) puszkę Bebilonu od urodzenia (doradziła mi to jedna młoda mama).

Uwielbiam te zakupy :-D!

reklama
Dzięki Kobietki :-)
Tylko się wkurzam na znajomego, który ma nam malować pokoik - czeka on na sprzęt, dzięki któremu będzie mógł namalować kubusie puchatki i takie tam inne... Dałam jemu ostateczny termin w przyszłym tyg. - przecież pokoik musi się wywietrzyć i jeszcze trzeba złożyć te mebelki

Do góry