reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Hej;) ja wczoraj pozwolilam sobie na maly wypad na miasto;) i zamowilam wozek, podobal mi sie bardzo rozowo granatowy, ale wzielam oliwkowy, za jakies 2 tyg bede miala wozek z domu bo w moim kolorze niestety nie mieli;))) jak dostane sprzecik to wstawie fotki;)))
agusia ja bede mial podobny wozeczek;)))

reklama
agusia-super wozek,wlasnie takie mi sie podobaja,tylko mi sie marzy czerwony.I w ogole nie widac,ze uzywany!!!:-)

Dzięki Dziewczynki za miłe słówka. Wózeczek faktycznie w super stanie, ale przyznam się Wam, że trochę się bałam. Bo różnie to bywa. Napisać o wózku można wszystko, a i zdjęcia czasami wyglądają lepiej niż towar w rzeczywistości. Otwierałam te paczki z takim bieciem serca, że normalnie:szok:. Ale wygląd tak mnie zaskoczył. Początkowo chciałam kolorek zielony lub czerwony z czarnym. A najgorzej jest u mnie zmienić decyzję jak już sobie coś ubzduram. No i tak wahałam się nad tym kolorkiem, ale skusiła mnie między innymi cena i to, że nic nie muszę dokupywać bo mam pełen zestaw. A kolorek okazała się przyjazny dla oka. I teraz powiem, że nie żałuję decyzji:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Agusia wózeczerk pierwsz klasa!!Naprawdę wygląda jak nowy!!!! sa ludzie którzy dbaja o rzeczy
a teraz pochwalę sie swoim, tak jak pisałamkolor mi nie pasuje, ale jest naprawdę w super stanie nie porysowany etc...
fotki sa jeszcze z allegro, nie moge na razie zrobić swoim aparatem:-(

Załączniki

• 345094392.jpeg
    345094392.jpeg
    10,4 KB · Wyświetleń: 31
  • 345094392_2.jpeg
    345094392_2.jpeg
    1,8 KB · Wyświetleń: 52
Do góry