reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Kasiula a ja wczoraj mojemu M powiedziałam że Ty już kupiłaś taki wózek jak my też chcemy... to on się zapytał w którym ty jesteś już miesiącu ciąży że już wózek kupiłaś:-p jak mu powiedziałam że prawie tak samo jak ja to się zdziwił że po co tak wcześnie :szok: Tak to jest z tym moim M. Zawsze ma na wszystko czas i po co się spieszyć jak jeszcze pokój nie gotowy.:angry:

hehe ja tez mialam kupować pozniej ale ze okazja byla za mniejsze pieniadze to kupilismy wczesniej :) no i w sumie dobrze jeden problem z głowy :)

reklama
Ehh faceci to chyba wszyscy twierdzą, że na wszystko jest jeszcze czas i wszystko zdąży się kupić czy zrobić. A potem na łapu capu wybierają bo nie ma czasu...:confused2:

Ja dzisiaj jadę obejrzeć na żywo ten mój nowy wymysł Baby Ace, jak się sprawdzi na testach w sklepie to biorę!:tak: Póki u nas ceny nie są tak kosmiczne jak np. w Stanach czy we Włoszech, gdzie kosztuje 700euro :sorry:
[video=youtube;xxWhZmtC9cc]http://www.youtube.com/watch?v=xxWhZmtC9cc[/video]
W ogóle to trochę śmieszne, że w Stanach nazywa się Offspring a we Włoszech Foppapedretti. A w Australii Bebe Care :eek:

Niestety jednak ten wózek NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (689092059) - Aukcje internetowe Allegro nie będzie przez nas kupiony na 100% :-( bo nie zauważyłam, że nie da się spacerówki prowadzić przodem bądź tyłem do kierunku jazdy, a dla mnie to ważne!
jeżeli nie znajdziemy nic innego do 1500 zł to pewnie kupimy tao jumper X
coś w tym stylu Jumper X 3w1TAKO+PARASOL OD PRODUCENTA-WYSŁ.0 Z (695812259) - Aukcje internetowe Allegro
tylko, że wolałabym coś lżejszego, ale jednak za 1500 zł, to pewnie nic fajniejszego nie znajdę :-( znaczy, żeby spełniał wszystkie cechy, jakie dla mnie powinien spełniać wózek , a o których już tu wcześniej pisałam!
podejrzewam, że z czegoś trzeba będzie zrezygnować! i albo kupić cięższy, albo bez mozliwości przekładania rączki

Niestety jednak ten wózek NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (689092059) - Aukcje internetowe Allegro nie będzie przez nas kupiony na 100% :-( bo nie zauważyłam, że nie da się spacerówki prowadzić przodem bądź tyłem do kierunku jazdy, a dla mnie to ważne!
jeżeli nie znajdziemy nic innego do 1500 zł to pewnie kupimy tao jumper X
coś w tym stylu Jumper X 3w1TAKO+PARASOL OD PRODUCENTA-WYSŁ.0 Z (695812259) - Aukcje internetowe Allegro
tylko, że wolałabym coś lżejszego, ale jednak za 1500 zł, to pewnie nic fajniejszego nie znajdę :-( znaczy, żeby spełniał wszystkie cechy, jakie dla mnie powinien spełniać wózek , a o których już tu wcześniej pisałam!
podejrzewam, że z czegoś trzeba będzie zrezygnować! i albo kupić cięższy, albo bez mozliwości przekładania rączki

ale ten tako to nie ma mozliwosci przekladania raczki... tylko mozliwosc wsadzania spacerowki przodem badz tyłem do kazdy...a np w czasie spaceru nie przełozysz samej raczki na druga strone jak np slonce swiecic bedzie bo o to ci chodzi chyba? tak to zrozumialam

Kupiłam, kupiłam, kupiłam !!!!! :-D:-D:-D
Nareszcie zdecydowałam sie kupić wózeczek dla mojego synusia, od początku w grę wchodził tylko Mutsy Urban Rider, nareszcie znalazłam w moim ulubionym kolorze (turkus) i w miarę rozsądnej cenie.
Teraz z wrażenia nie moge spać :-)

reklama
Do góry