reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Byłam wczoraj w hurtowni. Okazało się, że ten Baby Ace ma bardzo małą spacerówkę. Sprzedawca wziął mnie na bok i powiedział, że on nie widzi w niej dziecka starszego niż 1,5 roczne...
I wracamy do punktu wyjścia, bo ten sam pan po zrobieniu ze mną małego "wywiadu środowiskowego" polecił mi albo Implasta SD(wracamy do punktu wyjścia), albo najnowszego X-Landera XA, ewentualnie Mutsy. I za przeproszeniem dupa, bo mi się podobają wszystkie...:zawstydzona/y:

reklama
Kupiłam, kupiłam, kupiłam !!!!! :-D:-D:-D
Nareszcie zdecydowałam sie kupić wózeczek dla mojego synusia, od początku w grę wchodził tylko Mutsy Urban Rider, nareszcie znalazłam w moim ulubionym kolorze (turkus) i w miarę rozsądnej cenie.
Teraz z wrażenia nie moge spać :-)
a może podałabyś linka bo też uwielbiam turkusowy kolorek... chciałabym zobaczyć jak on wygląda,....:tak:
Byłam wczoraj w hurtowni. Okazało się, że ten Baby Ace ma bardzo małą spacerówkę. Sprzedawca wziął mnie na bok i powiedział, że on nie widzi w niej dziecka starszego niż 1,5 roczne...
I wracamy do punktu wyjścia, bo ten sam pan po zrobieniu ze mną małego "wywiadu środowiskowego" polecił mi albo Implasta SD(wracamy do punktu wyjścia), albo najnowszego X-Landera XA, ewentualnie Mutsy. I za przeproszeniem dupa, bo mi się podobają wszystkie...:zawstydzona/y:
całe szczęście prynajmniej że sprzedawca był uczciwy:tak:
Bo później byłaś zła za to że po roku musiałabyś kupić nową spacerówkę....:sorry:

Hej. Z mężem również zastanawiamy się nad zakupem wózka Mutsy,ale 4rider.Od dłuższego czasu szukamy idealnego pojazdu i jak na razie ten jest na pierwszym miejscu,ze względu na lekkość jazdy,łatwość składania no i koła-wszystkie są pompowane co jest wielką zaletą :) Cena jest trochę przerażająca,ale myślę że warto :)

HelenaWózek wygląda tak samo :)Bardzo mi sie podoba... Ale jeszcze nie sprawdzałam spacerówki.

dsc00011t.jpg

dsc00003m.jpg

dsc00002eho.jpg

dsc00004vlr.jpg

Ka...M - moj wygladą dokładnie tak jak ten (taki trochę ciemniejszy turkusik)
Mutsy UrbanRider 2007 podwozie+gondola - 1679.00 zł

ale kupiłam go na allegro bo w tej cenie co w sklepie oferują stelaz i gondolkę mam jeszcze spacerówkę.
to jest taki nardziej że tak nazwę przybrudzony turkusik....
ale bardzo śliczny:happy:
mnie się podoba taki żywszy, pokażę Ci na przykładzie łóżeczka które będę kupowwać Łóżeczko turystyczne BABY DESIGN ESPIRO MELODY (695662511) - Aukcje internetowe Allegro
i w takim kolorze chciałabym też wózeczek...
no ale raczej nie znajdę...:-p zresztą mamy już wybrany TAKO Jumper X więc jest ok...będazie błękitny

reklama
Do góry