reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózek... ale jaki?!

Ja zdecydowałam się na X-Landera X-move 2012 australia. Dodatkowo fotelik samochodowy recaro Young frofi plus. składa sie w jednym ruchu i jest bardzo dobry wg mnie.

reklama
Byliśmy wczoraj obejrzeć na żywo nasz wózek. Jest śliczny i cudowny. Naczytałam się, że ta gondola niby taka mała ale jest duża i ogólnie wózek ma super koła bardzo mi się podobają :) zupełnie inaczej wygląda na zdjęciu. Zdecydowaliśmy się na niego 100%. Odbieramy go pod koniec miesiąca, bo kobietka chcę jeszcze go wyczyścić, wszystkie śpiworki, folie i dodatki spakować i mówi że za tydzień możemy śmiało przyjechać ale nam nie pasuje więc pod koniec stycznia. Już mi się buzia uśmiecha na tą myśl :)

No i mamy wózek :) teraz czuję się spokojniejsza mając go już w domu:)

Bebecar IP-OP AT

kolorek jest rozlozony mniej wiecej jak ten nizej,mamy ecru z ciemnym brazem, a tam na dole jest z bialy granatem,kolory rozlozone sa bardzo podobnie ;]

basiatoja piękny wózeczek - bardzo mi się podoba. Ja szukam podwójnego, ale wciąż nic ładnego i w rozsądnej cenie nie znalazłam. Pomału się załamuję tym faktem...

Dzięki dziewczyny, jestem zadowolona bo ma dużą gondolkę,maluszek może trochę rosnąć by się już w nią nie zmieścić. :) I tą gondolkę można w samochodzie umieścić jak nosidełko i dzidzia może też w gondoli podróżować.
Bebecar System SN 04

reklama
Do góry