Widzę że często w postach przewija sie wózek xlandera.Moje znajome maja te wózki i rzeczywiście chwalą,bo jakosc bardzo dobra jednak jest jedno ale...maja małą(krótką) gondolę.Jesli jesteście wysokie,spodziewacie sie dużej dzidzi to lepiej zwrócic na to uwage.Znajoma jeździła gondolą raptem 3,4 miechy.Chcąc nie chcąc musiała się przestawić na spacerówkę.
Ja przy pierwszym dziecku kupiłam Jedo Vedi,który ma naprawdę zgrabna obszerną gondolkę i woziłam dzidzię aż 9 m-cy. Spacerówka mi nie podpasowała-jakas utuczona była i duzo miejsca zajmowała.Kupiłam parasolke maclarena-szczerze polecam.
Udało mi sie sprzedać wózek jedo po dobrej cenie więc sie go pozbyłam.Szczerze mówiac jechalismy z mężem do sklepu z zamiarem zakupu wózka Marity Roana...ale z bliska to jednak wykończenia nie po mojemu...
Trafilismy w sklepie na wyprzedaż rocznika 2012 i zakupiliśmy gondolke INGLESINA VITTORIA w kolorze fioletowo-różowym. Zapłaciliśmy zamiast 2800(bo takie sa ceny tego modelu) 1400ZŁ
w INNYM PRZYPADKU NAWET NIE SPOJRZAŁABYM NA wózek w takiej cenie,bo nie jestem rozrzutna w takiej kwestii ale to była nieziemska okazja i grzech byłoby nie skorzystac.
Wózek juz w domku cieszy moje oko.
Polecam wam siec sklepów "Mama i Ja" My zakupilismy go w Łodzi ale myslę ze wyprzedaz starszych roczników jeszcze trwa. Sklep ma tez swoja stronkę W