reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózek... ale jaki?!

reklama
navington cadet 3w1+ maxi-cosi citi @ mega gratisy (2963338676) - allegro.pl - więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no i w końcu się zdecydowałam że jednak dla drugiego synka kupimy nowy wózek:) dziś pojechaliśmy do sklepu sprawdzić czy stelaż zmieści się w bagażniku i jest ok:) teraz mam dylemant z kolorem, podoba mi się fioletowy albo ten w odcieniach czerwonego. Mój mąż też wybrał te dwa kolory i teraz ja mam coś wybrać.

fiolet !!! :):)

Dzięki Dziewczyny:) w sumie od początku bardziej podobał mi się fioetowy:) tylko dziś pani sprzedawczyni w sklepie stwiedziła że dla chłopca to taki średni kolor, a mi się wydaję że pasuję:). Na początku lutego sobie zamówie:) bo narazie muszę wywieść stary wózek do moich rodziców:)
Aleksp faktycznie bardzo podobny:)

Dla chlopca fioletowy:baffled: Ja bym wziela Dragon Fruit, ale to tylko moje zdanie
My bedziemy sie takim wozili

Załączniki

• quinny.jpg
    quinny.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 101
Mi tez sie fioletowy podoba, tym bardziej, ze mysle przyszlosciowo i moze jeszcze ktos by sie w nim mogl wybujac :tak: jakas mala ksiezniczka. Moja siostrzenica miala wozek niebieski i wygladala w nim bosko, oczy takie wielkie miala pod kolor wozka, a i wloski blond troszke w rudy wchodzacy... ja sie tak sztywno kolorow jaki dla danej plci nie trzymam...

śliczne te wózki
Ja już mam na szczęście z głowy.Bardzo podoba mi się fiolet-z resztą to jest jamodniejszy kolor tego roku;-)
Mój jest fioletowy(lekki) z wstawkami różowymi.Ponieważ spodziewam się drugiej córy(a więcej dzieci nie planuję) to mogłam sobie pozwolic na wybranie "sugerującego Koloru":-D

pozdrowionka

reklama
śliczne te wózki
Ja już mam na szczęście z głowy.Bardzo podoba mi się fiolet-z resztą to jest jamodniejszy kolor tego roku;-)
Mój jest fioletowy(lekki) z wstawkami różowymi.Ponieważ spodziewam się drugiej córy(a więcej dzieci nie planuję) to mogłam sobie pozwolic na wybranie "sugerującego Koloru":-D

pozdrowionka

To ja tak samo :) też w związku z tym że drugi będzie chłopczyk i nie spodziewam się więcej dzieci szalałam równo i jest przesyt niebieskiego (wózek też) ale znowu pościel do łóżeczka chcę zakupić fioletowy - tak tak dla chłopca - bo będzie nam pasować w sypialni i lubie ten kolor i kojarzy mi się uniwersalnie :)

Do góry