reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózek... ale jaki?!

reklama
navington cadet 3w1+ maxi-cosi citi @ mega gratisy (2963338676) - allegro.pl - więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no i w końcu się zdecydowałam że jednak dla drugiego synka kupimy nowy wózek:) dziś pojechaliśmy do sklepu sprawdzić czy stelaż zmieści się w bagażniku i jest ok:) teraz mam dylemant z kolorem, podoba mi się fioletowy albo ten w odcieniach czerwonego. Mój mąż też wybrał te dwa kolory i teraz ja mam coś wybrać.

fiolet !!! :):)

Dzięki Dziewczyny:) w sumie od początku bardziej podobał mi się fioetowy:) tylko dziś pani sprzedawczyni w sklepie stwiedziła że dla chłopca to taki średni kolor, a mi się wydaję że pasuję:). Na początku lutego sobie zamówie:) bo narazie muszę wywieść stary wózek do moich rodziców:)
Aleksp faktycznie bardzo podobny:)

Dla chlopca fioletowy:baffled: Ja bym wziela Dragon Fruit, ale to tylko moje zdanie
My bedziemy sie takim wozili

Załączniki

• quinny.jpg
    quinny.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 106
Mi tez sie fioletowy podoba, tym bardziej, ze mysle przyszlosciowo i moze jeszcze ktos by sie w nim mogl wybujac :tak: jakas mala ksiezniczka. Moja siostrzenica miala wozek niebieski i wygladala w nim bosko, oczy takie wielkie miala pod kolor wozka, a i wloski blond troszke w rudy wchodzacy... ja sie tak sztywno kolorow jaki dla danej plci nie trzymam...

śliczne te wózki
Ja już mam na szczęście z głowy.Bardzo podoba mi się fiolet-z resztą to jest jamodniejszy kolor tego roku;-)
Mój jest fioletowy(lekki) z wstawkami różowymi.Ponieważ spodziewam się drugiej córy(a więcej dzieci nie planuję) to mogłam sobie pozwolic na wybranie "sugerującego Koloru":-D

pozdrowionka

reklama
śliczne te wózki
Ja już mam na szczęście z głowy.Bardzo podoba mi się fiolet-z resztą to jest jamodniejszy kolor tego roku;-)
Mój jest fioletowy(lekki) z wstawkami różowymi.Ponieważ spodziewam się drugiej córy(a więcej dzieci nie planuję) to mogłam sobie pozwolic na wybranie "sugerującego Koloru":-D

pozdrowionka

To ja tak samo :) też w związku z tym że drugi będzie chłopczyk i nie spodziewam się więcej dzieci szalałam równo i jest przesyt niebieskiego (wózek też) ale znowu pościel do łóżeczka chcę zakupić fioletowy - tak tak dla chłopca - bo będzie nam pasować w sypialni i lubie ten kolor i kojarzy mi się uniwersalnie :)

Do góry