reklama
Deizzi
Fanka BB :)
Byliśmy wczoraj obejrzeć na żywo nasz wózek. Jest śliczny i cudowny. Naczytałam się, że ta gondola niby taka mała ale jest duża i ogólnie wózek ma super koła bardzo mi się podobają zupełnie inaczej wygląda na zdjęciu. Zdecydowaliśmy się na niego 100%. Odbieramy go pod koniec miesiąca, bo kobietka chcę jeszcze go wyczyścić, wszystkie śpiworki, folie i dodatki spakować i mówi że za tydzień możemy śmiało przyjechać ale nam nie pasuje więc pod koniec stycznia. Już mi się buzia uśmiecha na tą myśl
No i mamy wózek teraz czuję się spokojniejsza mając go już w domu
Bebecar IP-OP AT
kolorek jest rozlozony mniej wiecej jak ten nizej,mamy ecru z ciemnym brazem, a tam na dole jest z bialy granatem,kolory rozlozone sa bardzo podobnie ;]
Bebecar IP-OP AT
kolorek jest rozlozony mniej wiecej jak ten nizej,mamy ecru z ciemnym brazem, a tam na dole jest z bialy granatem,kolory rozlozone sa bardzo podobnie ;]
anka26_x_07
Mama Laury :)
Fajny wozeczek
Dzięki dziewczyny, jestem zadowolona bo ma dużą gondolkę,maluszek może trochę rosnąć by się już w nią nie zmieścić. I tą gondolkę można w samochodzie umieścić jak nosidełko i dzidzia może też w gondoli podróżować.
Bebecar System SN 04
Bebecar System SN 04
reklama
Madzia_83
Fanka BB :)
NAVINGTON CADET 3w1+ MAXI-COSI CITI @ MEGA GRATISY (2963338676) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no i w końcu się zdecydowałam że jednak dla drugiego synka kupimy nowy wózek dziś pojechaliśmy do sklepu sprawdzić czy stelaż zmieści się w bagażniku i jest ok teraz mam dylemant z kolorem, podoba mi się fioletowy albo ten w odcieniach czerwonego. Mój mąż też wybrał te dwa kolory i teraz ja mam coś wybrać.
no i w końcu się zdecydowałam że jednak dla drugiego synka kupimy nowy wózek dziś pojechaliśmy do sklepu sprawdzić czy stelaż zmieści się w bagażniku i jest ok teraz mam dylemant z kolorem, podoba mi się fioletowy albo ten w odcieniach czerwonego. Mój mąż też wybrał te dwa kolory i teraz ja mam coś wybrać.
Podziel się: