reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózek... ale jaki?!

Witam wszystkich rodziców. Jestem tu nowa, chciałam zapytać o wózek Tako Acoustic, a dokładniej o kolory. W moim mieście jest tylko różowy, a będziemy mieli synka:), więc ten kolor odpada. Jeśli ktoś widział na żywo kolor czerwony, brązowy albo granatowy, to będę wdzięczna za informacje i opinie o tych kolorach.

reklama
Królowa bez skrętnych kół??? JA osobiście sobie nie wyobrażam, jeździłam koleżanki takim wózkiem i było mi ciężko. Dlatego u mnie to podstawa skrętne koła, zazwyczaj jest możliwość ich blokady...ale emmalujngi są boskie zwłaszcza te w kolorze kremowym:)

Ala, na początku byłam pewna, że chcę ze skrętnymi kołami i innej możliwości nie dopuszczałam nawet do siebie. Ale mieszkam obok lasu i próbowałam jeździć wózkiem koleżanki i nawet po blokadzie te koła drgały, natomiast ten wózek ma świetną amortyzację a kierunek jazdy zmienia się leciutko, jednym palcem wystarczy nacisnąc na rączkę :)

wybraliśmy wózek - będzie Emmaljunga Duo Edge Combi, stelaż wybraliśmy na dużych pompowanych kołach (bez skrętnych przednich kół), cały metalowy (hamulec i koszyk też). Musimy teraz zdecydować się na kolor i niedługo będziemy zamawiać :)))

ten wózek od początku najbardziej mi się podobał, na początku chciałam ze skrętnymi kołami ale odradzono mi i ostatecznie zdecydowałam się na ten. Nawet rozglądałam się za czymś tańszym ale zwyczajnie inne wózki mi się nie podobają :/

śliczny wózeczek.Widziałam na stronce producenta.
Bez skrętnych kół-dobry wybór.Ja wcześniej przy Gabi miałam skrętne i niby wygodne to jest ale bardziej między półkami sklepowymi a na terenie lepiej bez tego.Ja wybrała tez opcje bez skrętnych ale inną firmę.

ala-ty tez sliczny wózek kupiłaś.Firma stokie taka troche "szpanerska jest";-) Bedziesz musiała uważać żeby ci go nikt nie zakosil.Mojej znajomej ukradli nowiutki wózek jak na chwilkę musiała wejść na piętro po coś dla dzidzi(z dzidzią na ręku).Wróciła to wózka nie było.Pod blokiem,gdzie niby dużo ludzi mieszka-zero świadków...Eh

Super wybór.To dzidzi będzie miało niezłą furkę:-):-):-):-):-)

Monisa u mnie liczyła się przede wszytskim waga wózka...ja sama muszę go tachać na 2 piętro więc niestety ale kręgosłup odmawia posłuszeństwa...nie ukradną bo ja zawsze idę z kompletem, zresztą miałam już rożne wózki w tym stokke i póki co nikt nie zakosił:-)

Królowa nie pomyślałam o takich terenach:) Ja w każdym bądź razie życzę super użytkowania, a jak wam wygodniej z taką opcją to nie ma co się zastanawiać:-D

Królowa zgodzę się, że na tereny leśne skrętne koła się w ogóle nie nadają. Ja w swoim zwyczajnie blokuje na takich "eskapadach" i jest ok, za to w mieście świetnie skręcane koła się sprawdzają ale spokojnie można sobie poradzić bez, zresztą wydaje mi się, że właśnie wózki z tej półki cenowej co Emmaljunga prowadzą się tak lekko, że i bez dodatkowych ułatwień ;-)

tak właśnie myślałam sobie, że częściej będę po lesie chodziła niż po centrum handlowym :) a ten wózek już dawno mi w oko wpadł. Tylko nie wiem jaki kolor - najbardziej podobają mi się jasne (kremowy albo jasnoszary) ale pewnie taki kolor szybko się brudzi. Będzie pewnie ciemnoszary :/

no i fotelik (maxicosi) będzie na bazie familyfix - na nią można jeszcze następny fotelik wpiąć :)

reklama
Do góry