reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózeczki dla naszych maluszków :)

Koleżanka z kolei doradza stokke ze wzgledu na duża gondole... Generalnie mam mętlik ;) szukam dalej

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiejsza wizyta zaliczona to co czuje to ruchy dziecka:) Dzidzia jest zdrowa, rozwija się dobrze jest jednak o tydzień większa niż z OM.
Widziałam dziś śliczną buźkę, malutki nóżki i stópki:) I na 90% będzie córeczka:)

A że się dziś nie wyspałam jak cholera, to byłam nie przytomna i na drugie badania prenatalne lekarka kazała mi się zapisac za 2-3 tygodnie jestem w 17 tygodniu wg Om i 18 wg usg. I mnie baba zapisała za 5 tygodni + 1 dzień. Także szlak mnie trafi jutro muszę do nich jechać i to wyjaśnić.

A powiem ze mialam implast bolder rozowy bardzo fajny gondola duza mega duza. Corka byla bujana do ponad roku i tylko opony do wymiany. Ogolnie bardzo wygodny. Ale chciałabym cos innego ;D

Dziewczyny mam do Was pytanie. Wklejacie tutaj wózki 3w1, nie obawiacie się wożenia dzieci w tych fotelikach z tych zestawów? Ja też na początku chciałam kupić taki wózek, ale w końcu zdecydowaliśmy, że fotelik ma być fotelikiem (nie kołyską, nie nosidełkiem), a wózek chcemy 2w1.

Minuta ciszy ja kupię roan marita prestige i też chcę biały :) widziałam go w sklepie i jest cudny choć na zdjęciu nie najlepiej wg mnie wyglądał :) i jest polecany przez sprzedawców (najstarszy sklep dziecięcy w Kielcach) i nie jest drogi - wydawało mi sie ze bedzie kosztował wiecej. Obicie gondoli jest z eko skóry więc będzie łatwy w czyszczeniu.

bea81 też chciałam lupo ale widziałam go na żywo kawałek miałam okazję się nim przejechac i szczerze NIE POLECAM. prócz tego że ładnie sie prezentuje jest ciążki, płowieje materiał.. łożyska skrzypią.. za cenę jaką ma za 3w1 można kupić inny fajny wózek i lżejszy :)

ja obecnie albo kupię bebetto nico 3w1 albo i własnie nie pamiętam nazwy :D

MałaMi1984 też urzekł mnie ten wózek kiedy go tylko zobaczyłam! :) Jednakże chwilę potem weszłam do drugiego sklepu i zobaczyłam ten http://www.maxartkids.pl/_var/gfx/910912d49ebbc6b827585d0eed6dc0f0.jpg Może nie jest ta elegancki i nie robi takiego wrażenia jak Roan, ale ma fajniej regulowana rączkę i można gondolę nosić za budę, czego w Roanie mi brakowało. Nie wiem tylko czemu w internecie są takie ceny 1300-1600zł... U mnie w mieście można go kupić za 1000zł (cena bez fotelika z fotelikiem +100zł)

reklama
a na dużych kołach kupujesz? Ja mam metlik fajny znalazlam na olx wlasnie na dużych 800 zł. A quinny moodd 2000zł duza różnica. Nie wiem co wybrać ;p

Do góry