reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Alecta to moj robson taj samo stanal
Ktory masz tydxien?
Moze tez ,asz cos z przeplywami badz pepowina
Mi polozna mowila ze pepowina cxesto jak dwa kciuki
Moja byla jak maly paluszek i jeszcze mlody sie nia owinal wiec nie bylo bata by dawala duzo pokarmu

Kasiekz nic nie dostałam,napisz jeszcze raz albo wyślij mi sms-będzie wygodniej.ty byłaś jeszcze raz u gina z Oławy czy mi sie zdawało?

Agulqa na wcześniejszej wizycie byłam 36t1d, a wymiary z usg odpowiadały 34t6d i termin przesunął się na 27/01, a teraz mam 37t4d, a z usg wychodzi 35t3d i termin na 02/02 więc różnice jeszcze większe wychodzą.

Eh teraz byle do środy...dobrze, że mój gin ma wtedy dyżur.

reklama
alecta ja bylam 37t2d a maly miał mial 34t4d
mysle ze pojdziesz do szpitala i zrobia Ci cc, pewnie czekaja az bedziesz miala pelne 38tc i cc od razu zrobia
tak bylo u mnie widzisz, ja w srode skonczylam 38tc i nie bylo opcji bym nie urodzila wtedy jakimkolwiek sposobem

Do góry